ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε «διανομέα» κοκαΐνης των βορείων προαστίων με πλούσιο πελατολόγιο

Στα χέρια της Αστυνομίας έμπορος ναρκωτικών
Oι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έκανε ημερήσιο «τζίρο» εκατοντάδων ευρώ.
INTIME - ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αστυνομικοί έπιασαν 31χρονο μεγαλέμπορο ναρκωτικών των βορείων προαστίων.

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 31χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν «διανομέας» κοκαΐνης στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Μάλιστα, φαίνεται ότι ο 31χρονος «έσπαγε» την κοκαΐνη σε δόσεις με… ηλεκτρονική ακρίβεια, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έκανε ημερήσιο «τζίρο» εκατοντάδων ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής είχαν πληροφορίες για τη δράση του και τον είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση. Μέχρι που του πέρασαν χειροπέδες στην περιοχή της Λυκόβρυσης, όπου φαίνεται ότι ήταν η «έδρα» του. Η επιχείρηση για τη σύλληψή του έγινε στο σπίτι του, ενώ την εποπτεία της έρευνας την είχε αρμόδιος Εισαγγελέας.

Στο σπίτι του είχε 470 γραμμάρια κοκαΐνης, την οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, σκόπευε να τη «σπάσει» σε δόσεις και να τη διακινήσει στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι με δεδομένο ότι η κοκαΐνη πωλείται έναντι περίπου 80 ευρώ το γραμμάριο, υπολογίζεται ότι η αξία της κοκαΐνης που κατείχε ο 31χρονος ανέρχεται στις 38.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 1880 ευρώ. Επίσης, βρέθηκε σταθμευμένο έξω από το σπίτι αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 31χρονος, το οποίο χαρακτηρίζεται «επιχειρησιακό», καθώς φέρεται με αυτό να διακινούσε την κοκαΐνη.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. μπαίνει από εδώ και πέρα το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, προκειμένου να γίνει προσπάθεια να ξεδιπλωθεί το δίκτυο επαφών του. Οι Αρχές θα χαρτογραφήσουν το «πελατολόγιό» του και θα αναζητήσουν τους προμηθευτές του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς είχε πλούσιο πελατολόγιο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γαλάτσι: Σύλληψη 68χρονου για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης