ΕΛΛΑΔΑ

Ανδραβίδα: Ψάχνουν και συνεργό στη δολοφονία - Στο στενό περιβάλλον των γονέων οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα
Ανατριχιάζει η τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα
Φωτογραφία patrisnews.gr

Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα, όπου μια ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε - Ένας ή περισσότεροι οι δολοφόνοι οι οποίοι αφού πυροβόλησαν τους γονείς στη συνέχεια έπνιξαν τα παιδιά

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν στο Newsbomb.gr ότι «το σενάριο ο δράστης να βρίσκεται ανάμεσα στους νεκρούς που βρέθηκαν στο σπίτι έχει αποκλειστεί. Έχει αποκλειστεί δηλαδή το σενάριο ο άντρας να σκότωσε τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Είναι σαφές ότι το ζευγάρι και τα δύο παιδιά τους δολοφονήθηκαν από ένα ή παραπάνω άτομα που προχώρησαν στο ειδεχθές έγκλημα και εξαφανίστηκαν».

Το παραπάνω συμπέρασμα προέκυψε από την αυτοψία της ΕΛ.ΑΣ. στον τόπο του εγκλήματος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δολοφόνος μπήκε στο σπίτι, πυροβόλησε πρώτα τον άντρα, μετά τη γυναίκα και στη συνέχεια έπνιξε τα δύο παιδιά. Το ένα ήταν 1,5 χρονών και το άλλο δύο χρονών.

«Ο δράστης επιχείρησε να φορτώσει όλα τα πτώματα σε τρέιλερ για να τα εξαφανίσει. Το πτώμα του άντρα και το πτώμα της γυναίκας βρέθηκαν πάνω σε τρέιλερ μέσα σε αποθήκη. Το πτώμα του 1,5 έτους μωρού εντοπίστηκε δίπλα από το τρέιλερ πάνω σε σεντόνια. Φαίνεται ότι ο δράστης ή οι δράστες το εγκατέλειψαν εκεί πριν το φορτώσουν και αυτό πάνω στο τρέιλερ, αφού πρώτα το τύλιξαν με κλινοσκεπάσματα. Το δεύτερο νεκρό παιδί, ηλικίας δύο χρονών, ήταν μέσα στο σπίτι. Το τρίτο παιδί της οικογένειας που σώθηκε, ηλικίας 12 ετών, είχε πάρει αγκαλιά το αδερφάκι του, αυτό που βρέθηκε μέσα στο σπίτι, προσπαθώντας να το βοηθήσει. Τα δύο νεκρά μωρά δεν είχαν προλάβει να βαφτιστούν», αναφέρουν στο newsbomb αστυνομικές πηγές.

Το 12χρονο παιδί βρέθηκε και αυτό με αίματα στα ρούχα του, καθώς προσπαθούσε να βοηθήσει το αδερφάκι του. Η παρουσία του ήταν αυτή που ενδεχομένως να ανάγκασε τον στυγερό δολοφόνο να διαφύγει πριν εξαφανίσει τα πτώματα. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης της οικίας της πενταμελούς οικογένειας. Εντόπισαν κάλυκες από 9αρι όπλο, που μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Το 12χρονο παιδί ήταν αυτό που αντίκρισε πρώτο τους νεκρούς. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να του μιλήσουν, έχουν πάρει ήδη πληροφορίες για το περιστατικό, ενώ έχουν ειδοποιηθεί παιδοψυχολόγοι για τη ψυχολογική υποστήριξή του.

Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το σενάριο να υπήρχε συνεργός. Οι έρευνες στρέφονται στο στενό περιβάλλον του ζευγαριού. Σε άτομα που μπορεί να είχαν διαφορές είτε με τον άντρα είτε με τη γυναίκα. Το γεγονός ότι δολοφονήθηκαν τα δύο μωρά δείχνει στους αστυνομικούς ότι ο δράστης μπορεί να αντιμετωπίζει σοβαρές διαταραχές ιατρικής φύσης.

Διαβάστε επίσης:

Ανδραβίδα: Θρίλερ με το τετραπλό φονικό - Ποιον αναζητούν οι αρχές

Ανδραβίδα: Ο δολοφόνος φόρτωσε τα πτώματα σε τρέιλερ για να τα ξεφορτωθεί