ΕΛΛΑΔΑ

Αργολίδα: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 28χρονου Λευτέρη - «Χάθηκε στο αυτοκίνητο των ονείρων του»

Αργολίδα: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 28χρονου Λευτέρη - «Χάθηκε στο αυτοκίνητο των ονείρων του»
Ο 28χρονος Λευτέρης σκοτώθηκε ακαριαία.
argolikeseidhseis.gr

Νέα στοιχεία για το τροχαίο στην Αργολίδα όπου στις 6 το πρωί της Παρασκευής 4/2/22 στο 8,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άργους – Ναυπλίου, στοίχισε τη ζωή, στον 28χρονο Λευτέρη. Ένα παιδί αγαπητό, που είχε επιστρέψει από την Αγγλία με όνειρα για το μέλλον του.

Το τροχαίο έκοψε πρόωρα και αναπάντεχα στην Αργολίδα το νήμα της ζωής του. Μια άτυχη στιγμή στάθηκε μοιραία. Ο 28χρονος Λευτέρης σκοτώθηκε ακαριαία και ο πατέρας του, που ανεβαίνει καθημερινά το δικό του Γολγοθά, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Στο αυτοκίνητο που είχε αγοράσει τον περασμένο Οκτώβριο, έμελλε να κοπεί το νήμα της ζωής του. Ο 28χρονος Λευτέρης αποφάσισε πριν δυο χρόνια να επιστρέψει στην Ελλάδα από το εξωτερικό που σπούδαζε και εργαζόταν, για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση στην Βυτίνα απ’ όπου είχε καταγωγή.

Δεν πρόλαβε να δει τα όνειρά του να πραγματοποιούνται. Σε ένα τροχαίο πριν από περίπου ένα μήνα, σκοτώθηκε ακαριαία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ που οδηγούσε βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό. Ο θάνατος για τον Λευτέρη ήταν ακαριαίος.

Οι τραγικοί γονείς, ανησύχησαν που το παιδί τους δεν επέστρεψε σπίτι εκείνο το πρωί και δεν απαντούσε στο κινητό του. Τρεις ώρες μετά, ο διοικητής της περιοχής τους χτύπησε τη πόρτα του σπιτιού τους, για να τους πει ότι ο γιος τους δεν ζει πια.

Ο πατέρας του 28χρονου ισχυρίζεται στο Mega ότι ο γιος του ήταν πάντα πολύ προσεκτικός οδηγός και για τον λόγο αυτό θεωρεί ότι κάτι πρέπει να συνέβη για να χάσει τον έλεγχο. «Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έγινε. Το παιδί ήρθε από την Αγγλία, έτοιμο να ανοίξει την επιχείρησή του, την καφετέρια στο κέντρο της Βυτίνας. Είχε όνειρα το παιδί και έφυγε με αυτό τον τρόπο. Και το άλλο το παιδί, που βγήκε μόνος του από το αμάξι ήταν συνοδηγός. Φαίνεται ότι το παιδί πέρασε στο αντίθετο ρεύμα αλλά πώς ακριβώς έγινε δεν μπορώ να το φανταστώ.»

Βάλσαμο στην ψυχή αυτού του πατέρα είναι το πόσο αγαπητός ήταν ο γιος του και αναζητά τρόπους να σταθεί ξανά στα πόδια του και να στηρίξει το μικρότερό του παιδί και τη γυναίκα του…

Πηγή: argolikeseidhseis.gr