ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μη αναστρέψιμη κρίνεται η βλάβη, που υπέστη ο εγκέφαλος του 6χρονου Κώστα

Πάτρα: Μη αναστρέψιμη κρίνεται η βλάβη, που υπέστη ο εγκέφαλος του 6χρονου Κώστα
Οι γονείς συμφώνησαν να κάνουν δωρεά τα ζωτικά όργανα του άτυχου Κώστα σε συνανθρώπους μας, που τα έχουν ανάγκη για να κρατηθούν στη ζωή.
Pixabay

Πάτρα: Μη αναστρέψιμη η βλάβη εγκεφάλου του 6χρονου.

Μη αναστρέψιμη είναι η βλάβη, που υπέστη ο εγκέφαλος του εξάχρονου αγοριού, που έπεσε από μπαλκόνι την περασμένη Κυριακή στην περιοχή της Κρήνης Πατρών. Στον εγκέφαλο του εξάχρονου Κώστα είχε αναπτυχθεί σοβαρό εγκεφαλικό οίδημα από το αρχικό διάστημα του τραυματισμού του και γι’ αυτό η κατάσταση της υγείας του θεωρήθηκε εξαιρετικά κρίσιμη.

Οι γιατροί βρέθηκαν στο πλευρό του παιδιού από το πρώτο λεπτό της μεταφοράς του από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στο ΠΓΝΠ, προβαίνοντας σε όλες τις ιατρικές πράξεις για την διάσωση του μικρού. Δυστυχώς, ο τραυματισμός που προκλήθηκε από την πτώση του παιδιού ήταν πολύ σοβαρός.

Ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης, έκανε γνωστό ότι οι γονείς του παιδιού ενημερώθηκαν από τους γιατρούς δείχνοντας κατανόηση και μεγαλείο ψυχής καθώς συμφώνησαν να κάνουν δωρεά τα ζωτικά όργανα του άτυχου Κώστα σε συνανθρώπους μας, που τα έχουν απόλυτη ανάγκη για να κρατηθούν στη ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 6χρονος που έπεσε από μπαλκόνι