ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Μητροπάνο

Το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Μητροπάνο

Χιλιάδες κόσμου έχει συρρεύσει από το πρωί στο παρεκκλήσι του Α΄ Νεκροταφείου Αθηνών προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Φίλοι, συγγενείς και όσοι αγάπησαν τον σπουδαίο καλλιτέχνη μέσα από τα τραγούδια του, τα οποία σημάδεψαν τη μουσική ζωή της πατρίδας μας για τέσσερις δεκαετίες βρίσκονται εκεί για να χειροκροτήσουν για τελευταία φορά τον δικό τους Δημήτρη.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών κρατώντας ένα τριαντάφυλλο ή ένα γαρύφαλλο βρίσκονται στο παρεκκλήσι για να εκφράσουν την αγάπη τους στον σπουδαίο τραγουδιστή.

ekklisia2

Η σορός του βρίσκεται από τις 10:00 στο παρεκκλήσι του Α΄ Νεκροταφείου Αθηνών, ενώ η κηδεία του θα γίνει στις 14:00 το μεσημέρι.

Η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Μητροπάνου, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα το πρωί της Τρίτης στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Υγεία» προκάλεσε μεγάλη θλίψη σε όλη τη χώρα.

Ο μεγάλος ερμηνευτής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ενώ η αιτία θανάτου του αποδίδεται σε οξύ πνευμονικό οίδημα σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου.

ekklisia3

Η οικογένεια του Δημήτρη Μητροπάνου, πενθώντας τον λατρεμένο σύζυγο, πατέρα, αδελφό, παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Κέντρο ΥποδοχήςΑλληλεγγύης Ιδρύματος Αστέγων (ΚΥΑΔΑ) – λογαριασμός 064/48000015 Εθνική Τράπεζα - για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Συγκλονιστική σύμπτωση αποτελεί το γεγονός ότι την ίδια μέρα πριν από ακριβώς ένα χρόνο, έφυγε από τη ζωή ένας άλλος σπουδαίος Έλληνας τραγουδοποιός, ο Νίκος Παπάζογλου.

ekkkkkk

Δάκρυα στον καλλιτεχνικό κόσμο

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του συγκλόνισε το πανελλήνιο, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο και όσους μεγάλωσαν με τα τραγούδια του.
Πολλοί φίλοι του σπουδαίου καλλιτέχνη, αλλά και ανθρώπου που είχε αγγίξει τις καρδιές όλων μας ξέσπασαν σε λυγμούς.

«Όσοι με το Χάρο 'γίναν φίλοι»...

Ποιος δεν έχει σιγοτραγουδήσει αυτό τον στίχο που έβγαινε από τα χείλη του Δημήτρη Μητροπάνου. Ο ίδιος πάλεψε πολλές φορές μαζί του και βγήκε νικητής από την περιπέτεια με την υγεία του. Η μοίρα, όμως, του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι.

Η φωνή του θα μας ταξιδεύει πάντα...

Καλό ταξίδι Δημήτρη...