ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: «Η γιαγιά κοιμάται, δεν τη σκότωσα» λέει ο 23χρονος - Τι δηλώνει ο δικηγόρος του

Καβάλα: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που σκότωσε τη γιαγιά του - Είχε ξανά απασχολήσει τις Αρχές
Τι λέει ο συνήγορος υπεράσπισης του 23χρονου Μανώλης Βονικάκης.
INTIME - ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Καβάλα: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που σκότωσε τη γιαγιά του - Είχε ξανά απασχολήσει τις Αρχές.

Συγκλονίζει η υπόθεση στην Καβάλα με τη δολοφονία μιας ηλικιωμένης από τα χέρια του 23χρονου εγγονού της. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι που ζούσε με τον γιο και τον εγγονό της. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του Χρυσοχωρίου Καβάλας η γυναίκα υπήρξε για χρόνια θύμα ενδοοικογενειακής βίας ενώ εγγονός και γιος είχαν απασχολήσει πολλές φορές τις αστυνομικές αρχές.

Ο 23χρονος Μανώλης Βονικάκης, όπως ανέφερε ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπισή του, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. «Στη συγκεκριμένη υπόθεση θα έπρεπε να έχουμε ακούσια νοσηλεία σε μονάδα ψυχικής υγείας. Ο 23χρονος είναι ένα άτομο με συνεχόμενη παραβατική συμπεριφορά», είπε ο δικηγόρος.

Ο συνήγορος υπεράσπισης ανέφερε: «Ουσιαστικά δεν υπάρχει δυνατότητα σοβαρής επικοινωνίας με τον 23χρονο. Να φανταστείτε μου λέει η γιαγιά κοιμάται, δεν την σκότωσα».

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας οδηγήθηκε την Τρίτη ο 23χρονος. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο Χρυσοχώρι του δήμου Νέστου. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της ενδοοικογενειακής βίας και για παραβίαση δικαστικών αποφάσεων.

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα:«Κάποια στιγμή θα συνέβαινε» λένε κάτοικοι του χωριού για τον φόνο της γιαγιάς από τον εγγονό

Καβάλα: Ο 23χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη γιαγιά του γιατί του «χάλασε» τον ύπνο!

Καβάλα: Πώς ο 23χρονος σκότωσε τη γιαγιά του - Τραγική φιγούρα ο ανάπηρος πατέρας του