ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξης Τσίπρας: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιονίκη και πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτο Τεντόγλου

Αλέξης Τσίπρας: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιονίκη και πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτο Τεντόγλου
Τα «συγχαρητήρια» του έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στον παγκόσμιο Τεντόγλου.
INTIME - ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Αλέξης Τσίπρας: Με ανάρτηση του στο Twitter έσπευσε να δώσει τα «συγχαρητήρια» του στον Μίλτο Τεντόγλου.

Με ανάρτηση στο twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε στο Twitter: «Παγκόσμιος πρωταθλητής, στα 24 του, την ημέρα των γενεθλίων του, αυτός ο σπουδαίος αθλητής που κάνει το άλμα να μοιάζει απλή υπόθεση. Μίλτο Τεντόγλου, σήμερα μας προσέφερες αυτή τη χαρά που είχαμε ανάγκη, μέσα στη σκληρή καθημερινότητα των ημερών. Σε ευχαριστούμε».

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας αθλητής, ανήμερα των γενεθλίων του, έκανε ένα εκπληκτικό άλμα στη δεύτερη προσπάθεια του, φτάνοντας στα 8μ55! Η συγκεκριμένη επίδοση είναι η έκτη κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στον κλειστό στίβο κι όπως είναι φυσικό αποτελεί και νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου,βελτίωσε τη δική του προηγούμενη κορυφαία επίδοση, το 8μ38 από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης. Επίσης, έγινε ο τρίτος όλων των εποχών στην Ευρώπη, πίσω από τον Ισπανό, Γιάγκο Λαμέλα με 8μ56 και τον Γερμανό, Σεμπάστιαν Μπάγιερ, με το 8μ71 από το 2009.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα «συγχαρητήρια» του πρωθυπουργού στον παγκόσμιο Τεντόγλου

Μίλτος Τεντόγλου: «Πετάει» για το χρυσό με την έκτη κορυφαία επίδοση όλων των εποχών (vids)

Στίβος: «Γαλανόλευκη» κερκίδα στο Βελιγράδι για τον Τεντόγλου – Το πρώτο σχεδόν τέλειο άλμα (vids)