ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Νέα αποκάλυψη! Η Τζωρτζίνα είχε καταπιεί τασάκι με γόπες κι έμεινε ένα μήνα στην εντατική

Πάτρα: Νέα αποκάλυψη! Η Τζωρτζίνα είχε καταπιεί τασάκι με γόπες κι έμεινε ένα μήνα στην εντατική
INTIME

Δεν το χωράει ο νους. Αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, είναι αδιανόητα. 

Μία απίστευτη καταγγελία σχετικά με την μικρή Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο από τα τρία αδερφάκια που πέθαναν ξαφνικά στην Πάτρα, βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ιατρικό της φάκελο, το κοριτσάκι είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο του Ρίου όταν ήταν ενός έτους επειδή είχε καταπιεί ένα τασάκι γόπες.

«Πήγε στο νοσοκομείο έχοντας ένα ατύχημα. Είχε καταπιεί σχεδόν ένα τασάκι γόπες και χρειάστηκε να παραμείνει στην εντατική για περίπου ένα μήνα», ανέφερε σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα.

Λίγο αργότερα η Σίσσυ Χριστήδου επεσήμανε στον αέρα ότι επικοινώνησε με την εκπομπή πολύ στενό μέλος της οικογένειας διαψεύδοντας το περιστατικό.

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος το περιστατικό αυτό είναι καταγεγραμμένο στον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας σημειώνοντας ότι «το 2014 διεκομίστηκε στο Νοσοκομείο της Πάτρας γιατί είχε υποστεί δηλητηρίαση μετά από κατάποση τσιγάρων».

Για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» ο κ. Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος ιατροδικαστών Ελλάδας.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής διαδικασίας που θα δώσει ιδιαίτερες εξελίξεις για τα δεδομένα της χώρας μας. Στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει ένα κακό σενάριο, αλλά και ένα καλό. Για να φτάσουμε στο καλό σενάριο θα πρέπει να αποκλείσουμε το κακό. Νομίζω ότι η απάντηση θα δοθεί τις επόμενες ημέρες. Ο φάκελος της Τζωρτζίνας είναι πολύ πλούσιος, το ίδιο και ο φάκελος του πρώτου παιδιού, δε γίνεται με διάγνωση μέσα σε πέντε λεπτά. Για να βρω λευχαιμία και μάλιστα σε σπάνια μορφή, πρέπει να έχω το ιστορικό του παιδιού. Η Τζωρτζίνα, το τρίτο παιδί, είχε συνεχώς κάποια επεισόδια. Το ερώτημα είναι που οφείλονταν αυτά τα επεισόδια», τόνισε ο κ. Λέων.