ΕΛΛΑΔΑ

Πες τη γνώμη σου στο Newsbomb.gr: Ποιος ήρωας του ΄21 ήταν ο πιο σημαντικός για την Επανάσταση;

Πες τη γνώμη σου στο Newsbomb.gr: Ποιος ήρωας του ΄21 ήταν ο πιο σημαντικός για την Επανάσταση;
Η Ελλάς ευγνωμονούσα - Πίνακας του Έλληνα ζωγράφου Θεόδωρου Βρυζάκη

Κάθε εβδομάδα το Newsbomb.gr σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών PRORATA, θέτουν το ερώτημα και εσείς ψηφίζετε και παίρνετε θέση.

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, παραμονές της 25ης Μαρτίου, ξαναζωντανεύουν οι ήρωες του 1821 και οι αγώνες τους για την Ελευθερία της πατρίδας.

Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Παπαφλέσσας, Διάκος, Κανάρης, Ανδρούτσος, Μπουμπουλίνα και πάρα πολλοί άλλοι ήρωες του 1821 επανέρχονται στις μνήμες των Ελλήνων με αφορμή την εθνική επέτειο.

Κανείς φυσικά δεν πρέπει να ξεχνά και να μην μνημονεύει και όλους εκείνους που πολέμησαν δίπλα στους κορυφαίους οπλαρχηγούς της Ελληνικής Επανάστασης. Όλοι εκείνοι που η δράση τους, η στάση τους και τα έργα τους έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον αγώνα για απελευθέρωση από τους Οθωμανούς.

Ποιος όμως ήταν, κατά τη γνώμη σας, ο ήρωας ή η ηρωίδα που έπαιξε τον πιο καθοριστικό ρόλο στην Ελληνική Επανάσταση; Η δράση ποιου ή ποιας οπλαρχηγού έχει μείνει περισσότερο στις μνήμες των Ελλήνων;

Το Newsbomb.gr και η εταιρεία Prorata θέτουν το ερώτημα και εσείς απαντάτε.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ!

ΠΕΣ ΤΗ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR!

Μπες εδώ και ψήφισε

Στο τέλος της εβδομάδας θα δημοσιεύονται τα αποτελέσματα της ποσοτικής έρευνας με αναλυτικούς πίνακες και κείμενο ανάλυσης από τον επικεφαλής Πολιτικών και Κοινωνικών Ερευνών της Prorata, Άγγελο Σεριάτο.

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα της Prorata για το Newsbomb.gr: Η Τουρκία θα γίνει πιο επιθετική προς την Ελλάδα

Έρευνα της Prorata για το Newsbomb.gr: Ποιος ευθύνεται για την ακρίβεια

Έρευνα της Prorata για το Newsbomb.gr: Η Ελλάδα να παραμείνει ουδέτερη στον πόλεμο της Ουκρανίας