ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Αποκάλυψη Μπαλάσκα - «Θα έχει διαλευκανθεί η υπόθεση μέχρι το τέλος της εβδομάδας»

Πάτρα: Αποκάλυψη Μπαλάσκα - «Θα έχει διαλευκανθεί η υπόθεση μέχρι το τέλος της εβδομάδας»

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών προανήγγειλε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρο Μπαλάσκα.

«Όλη η Ελλάδα είναι παρά πόδας με την υπόθεση. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει διαλευκανθεί. Η αστυνομία κάνει υπεύθυνη δουλειά, έχουμε φτάσει σε συμπέρασμα, χωρίς να τρέχουμε. Μαζεύουμε τα στοιχεία και τα τεκμηριώνουμε. Ας έχουμε λίγη υπομονή, έως το τέλος της βδομάδας θα υπάρξουν τα πρώτα απτά αποτελέσματα», τόνισε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας στο τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των γιατρών και του προσωπικού, εν συνεχεία θα κληθούν να καταθέσουν και οι γονείς.

«Αυτό που θα πρέπει να μπει στη διαδικασία των ειδικών, να γίνεται μία υποχρεωτική, προληπτική, ψυχιατρική, συμβουλευτική και ψυχολογική αξιολόγηση στις νέες μητέρες στο μαιευτήριο. Μέσα από την πρόληψη μπορούμε να προλάβουμε κάποιες καταστάσεις. Είναι υπόθεση που κάποια στοιχεία δεν κολλάνε. Δεν συμφωνεί το στατιστικά μεγαλύτερο με το φυσιολογικό στην ψυχολογία», συμπλήρωσε η ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Τα τρία πρόσωπα που έχει στο «κάδρο» η ΕΛΑΣ - «Δένουν» την υπόθεση και έρχεται «τσουνάμι»