ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για 63χρονο που εξαφανίστηκε στα Τρίκαλα - Βρήκαν το παπούτσι του στις όχθες του Ληθαίου

Αγωνία για 63χρονο που εξαφανίστηκε στα Τρίκαλα - Βρήκαν το παπούτσι του στις όχθες του Ληθαίου
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 63χρονου θα συνεχιστούν και αύριο
trikalaola.gr

Τρίκαλα: Ο 63χρονος άνδρας αγνοείται από την περασμένη Κυριακή, 20 Μαρτίου – Οι έρευνες θα συνεχιστούν και αύριο, Τετάρτη

Άκαρπες και σήμερα οι έρευνες που πραγματοποιούν άντρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ για τον 63χρονο άνδρας που εξαφανίστηκε την Κυριακή και στις όχθες του Ληθαίου ποταμού.

Όπως αναφέρει το trikalaola.gr, την ημέρα που εξαφανίστηκε ο 63χρονος, κοντά στην γέφυρα Καρδίτσης, βρέθηκε ένα παπούτσι, το οποίο οι οικείοι του το αναγνώρισαν, αλλά και σημάδια στο έδαφος στην άκρη της κοίτης.

Σήμερα οι Αστυνομικοί χτένισαν τις όχθες μέχρι την γέφυρα Φλαμουλίου, αλλά και άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων και της 8ης ΕΜΑΚ που ήρθαν από την Λάρισα, έψαξαν την κοίτη εκτενώς με βάρκα αλλά δεν εντόπισαν κάτι.

Σε κάποιο σημείο του ποταμού είναι κομμένο και πεσμένο μέσα στην κοίτη ένα μεγάλο δέντρο και οι άνδρες της Αστυνομίας θεωρούν αδύνατο να πέρασε από το σημείο το σώμα του άτυχου 63χρονου, εκτός εάν το δέντρο είχε κοπεί μετά την εξαφάνιση γιατί είναι σχετικά φρέσκα τα σημάδια.

Δείτε φωτογραφίες από την έρευνα:

Στο σημείο των ερευνών ήταν και ο υποδιευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων κ. Στέλιος Μπιλιάλης και ο διοικητής της Ασφάλειας Γιώργος Λιούρας.

Αύριο Τετάρτη (23/3), οι έρευνες θα συνεχιστούν και πάλι και στο ποτάμι αλλά και σε άλλα πιθανά σημεία.

Δείτε τις ανέφερε για τις έρευνες ο Διοικητής της Π.Υ. Τρικάλων, Αντιπύραρχος Δημήτριος Παπαγεωργίου: