ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μαρτυρία από φίλη της οικογένειας - Η σπιτονοικοκυρά φοβόταν την μητέρα γιατί ήταν επιθετική

Πάτρα: Μαρτυρία από φίλη της οικογένειας - «Η σπιτονοικοκυρά φοβόταν την μητέρα γιατί ήταν επιθετική
Αποκαλύψεις για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα έκανε φίλη του ζευγαριού.
Pixabay

Πάτρα: Αποκαλυπτική μαρτυρία για τη σχέση της μητέρας με την σπιτονοικοκυρά της.

Μια νέα μαρτυρία βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα. Συγκεκριμένα μια φίλη του ζευγαριού προχώρησε σε αποκαλύψεις για την σπιτονοικοκυρά της οικογένειας που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Μεταξύ άλλων η γυναίκα μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Γνώρισαν την σπιτονοικοκυρά 2015, είχε γεννηθεί η Τζωρτζίνα και η σπιτονοικοκυρά, θέλοντας να τους βοηθήσει στο ξεκίνημα της ζωής τους,τους πρότεινε να μείνουν σπίτι της, χωρίς ενοίκιο και συγχρόνως να έχει και εκείνη κάποιον να τη βοηθά και να τη φροντίζει, μιας και δεν είχε οικογένεια η γυναίκα», ανέφερε η φίλη του ζευγαριού στην τηλεόραση του MEGA.

«Το 2019 όταν άρχισαν τα προβλήματα μεταξύ της Ρούλας και του Μάνου και ο Μάνος είχε φύγει στα καράβια και πλέον δεν την φρόντιζαν, η σπιτονοικοκυρά ζήτησε 200 ευρώ ενοίκιο. Τότε φέρεται πως η συμπεριφορά της Ρούλας προς τη σπιτονοικοκυρά δεν ήταν σωστή, με αποτέλεσμα η τελευταία προκειμένου να αναιρέσει τη «συμφωνία» τους. Μάλιστα, η σπιτονοικοκυρά είχε δηλώσει πως φοβόταν πλέον καθώς η συμπεριφορά της μητέρας ήταν επιθετική», συμπλήρωσε.

«Στην πρόταση του ενοικίου, το ζευγάρι της ζήτησε να κάνει λίγη υπομονή μήπως και το αγοράσουν το σπίτι, αν και δεν υπήρχαν χρήματα. Στον θάνατο Μαλένας τους είχε βοηθήσει με τον γνωστό έρανο. Τους λυπήθηκε η γυναίκα αυτή. Μετά όμως έμαθε ότι υπήρχαν τα ταξίδια στην Καστοριά, η ξαφνική επιθυμία του Μάνου να ασχοληθεί με το τραγούδι, πράγματα τα οποία δεν της άρεσαν», πρόσθεσε η φίλη του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, κάποια στιγμή η κυρία Ευγενία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και χάνει τη ζωή της από κάποιο μικρόβιο. «Έτσι διέδιδε εδώ στην γειτονιά η ίδια η Ρούλα. Πολλές φορές και οι γείτονες είχανε πει για κάποιες φωνές από την Ρούλα προς την ιδιοκτήτρια. Από εκεί και πέρα η γυναίκα αυτή ήταν πολύ ήπιων τόνων. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είχε καρκίνο και να είχε καρκίνο δεν πεθαίνεις μέσα σε τέσσερις ημέρες, με τον καρκίνο, γιατί πήγε Τρίτη στο νοσοκομείο και το Σάββατο πέθανε. Δεν ενημέρωσαν κάποιον», κατέληξε η φίλη του ζευγαριού.

Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ολοκληρωθεί οι καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Παίδων Αγλαϊα Κυριακού όπου νοσηλευόταν το τρίτο παιδί της οικογένειας. Σύμφωνα με όσα φέρονται να έχουν καταθέσει δεν δικαιολογείται ο θάνατος της Τζωρτζίνας από ανακοπή καθώς είχε εξεταστεί μόλις μία ώρα πριν.

Εντύπωση επίσης έκανε σε γιατρούς και νοσηλευτές η υποτονική αντίδραση της μητέρας όταν παρουσίασε υποτροπή η κατάσταση του παιδιού καθώς οι γιατροί κλήθηκαν να σπεύσουν για ανάνηψη μόνο όταν η νοσηλεύτρια με την οποία μίλησε η μητέρα έβαλε τις φωνές καταλαβαίνοντας την κρισιμότητα της κατάστασης.

Η μητέρα επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα με μαγιό - Μετά πήγαινε για μπάνιο στη θάλασσα»

Στο μεταξύ νέες αποκαλύψεις για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα έρχονται στο φως καθώς άνθρωποι που έζησαν από κοντά τον Γολγοθά του παιδιού ανοίγουν πλέον το στόμα τους και αποκαλύπτουν πτυχές του δράματος.

Ενδεικτική η μαρτυρία της υπεύθυνης του κέντρου αποκατάστασης στο οποίο νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα το καλοκαίρι του 2021. Μιλώντας στο Mega χαρακτηρίζει ψυχρή και αδιάφορη τη στάση της μητέρας το διάστημα που το παιδί νοσηλευόταν με παράλυση.

Όπως υποστηρίζει η υπεύθυνη του κέντρου η μητέρα της Τζωρτζίνας υποστήριζε με σθένος ότι η μικρή είχε νοητική υστέρηση κάτι όμως που δεν είχαν διαπιστώσει οι υπεύθυνοι του κέντρου.

«Το παιδί είχε εξαιρετική αντίληψη» ανέφερε η υπεύθυνη του κέντρου αποκατάστασης και σημειώνει ότι το κέντρο παρέλαβε σε πολύ άσχημη κατάσταση την Τζωρτζίνα μετά την ανακοπή που υπέστη.

Αλγεινή εντύπωση στο προσωπικό του κέντρου αποκατάστασης έκανε το γεγονός ότι η μητέρα επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα φορώντας μαγιό καθώς μετά το επισκεπτήριο πήγαινε για μπάνιο στη θάλασσα.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Πάτρα: Γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης μετέφερε μόνος του τα όργανα της Ίριδας στα Ιωάννινα

Πάτρα: Μίλησε η αδελφή της Ρούλας – «Αυτή είναι η αιτία που χάθηκαν τα παιδιά μας!»

Σχετικές ειδήσεις