ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μίλησε η αδελφή της Ρούλας – «Αυτή είναι η αιτία που χάθηκαν τα παιδιά μας!»

Πάτρα: Μίλησε η αδελφή της Ρούλας – «Αυτή είναι η αιτία που χάθηκαν τα παιδιά μας!»
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

ΠάτραΤην ώρα που υπάρχει καταιγισμός πληροφοριών για επικείμενη σύλληψη με αφορμή τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, η οικογένεια παρεμβαίνει και δηλώνει τι πιστεύει για τον θάνατο των παιδιών. 

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδελφή της Ρούλας, η οποία προφανώς εκφράζει την θέση της οικογένειας, σε συνομιλία της με το flamis.gr δηλώνει: «Εμείς πιστεύουμε πως ο θάνατος των παιδιών προήλθε από γενετικό πρόβλημα. Δεν κατηγορούμε γιατρούς και δεν κάνουμε λόγο για ιατρικό λάθος». Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί μόνο ο καρδιακός γενετικός έλεγχος ο οποίος δεν έχει δείξει πρόβλημα. Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων γενετικών ελέγχων αναμένονται τον Μάιο. Θα πρέπει να τονίσουμε πως μέχρι σήμερα οι δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις δεν «δείχνουν» έγκλημα. Μόνο αν ανατραπούν τότε ενδέχεται να κινηθούν διαδικασίες σε διαφορετικό επίπεδο. Εκτός και αν το Ανθρωποκτονιών έχει στοιχεία για το αντίθετο.

Η μητέρα άργησε στην κηδεία της Τζωρτζίνας, γιατί ήταν για καφέ

Θέμα χρόνου είναι να δρομολογηθούν εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας με το θάνατο των τριών παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega ήδη έχει ολοκληρωθεί κύκλος καταθέσεων απο γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Παίδων Αγλαϊα Κυριακού.
Σύμφωνα με όσα φέρονται να έχουν καταθέσει δεν δικαιολογείται ο θάνατος της Τζωρτζίνας από ανακοπή καθώς είχε εξεταστεί μόλις μία ώρα πριν.

Εντύπωση επίσης έκανε σε γιατρούς και νοσηλευτές η υποτονική αντίδραση της μητέρας όταν παρουσίασε υποτροπή η κατάσταση του παιδιού καθώς οι γιατροί κλήθηκαν να σπεύσουν για ανάνηψη μόνο όταν η νοσηλεύτρια με την οποία μίλησε η μητέρα έβαλε τις φωνές καταλαβαίνοντας την κρισιμότητα της κατάστασης.

Μιλώντας στο Mega φίλη της οικογένειας ανέφερε τα όσα συνέβησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες της οικογένειας πριν και μετά τους θανάτους των παιδιών.
Σοκ προκαλεί επίσης η μαρτυρία της σύμφωνα με την οποία η μητέρα καθυστέρησε να πάει στην κηδεία της Τζωρτζίνας καθώς πριν είχε πάει να πιει καφέ.

Για τις σχέσεις του ζευγαριού η οικογενειακή φίλη αναφέρει ότι οι καβγάδες του ανδρόγυνου είχαν ξεκινήσει πριν ακόμη το θάνατο της Μαλένας το 2019.
Σχετικά με την μητέρα αναφέρει ότι πάντα απειλούσε να αυτοκτονήσει ενώ και αυτή και η μητέρα της πίστευαν στα μάγια.

«Όταν ρωτούσα τους γονείς για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών μου έλεγαν ότι αυτοί οφείλονταν σε γονιδιακό πρόβλημα και απέφευγαν να απαντήσουν. Ήταν σαν να είχαν χάσει ένα πουκάμισο και όχι ένα παιδί » κατέληξε.

Η μητέρα επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα με μαγιό - Μετά πήγαινε για μπάνιο στη θάλασσα»

Στο μεταξύ νέες αποκαλύψεις για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα έρχονται στο φως καθώς άνθρωποι που έζησαν από κοντά τον Γολγοθά του παιδιού ανοίγουν πλέον το στόμα τους και αποκαλύπτουν πτυχές του δράματος.

Ενδεικτική η μαρτυρία της υπεύθυνης του κέντρου αποκατάστασης στο οποίο νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα το καλοκαίρι του 2021.
Μιλώντας στο Mega χαρακτηρίζει ψυχρή και αδιάφορη τη στάση της μητέρας το διάστημα που το παιδί νοσηλευόταν με παράλυση.

Όπως υποστηρίζει η υπεύθυνη του κέντρου η μητέρα της Τζωρτζίνας υποστήριζε με σθένος ότι η μικρή είχε νοητική υστέρηση κάτι όμως που δεν είχαν διαπιστώσει οι υπεύθυνοι του κέντρου.

«Το παιδί είχε εξαιρετική αντίληψη» ανέφερε η υπεύθυνη του κέντρου αποκατάστασης και σημειώνει ότι το κέντρο παρέλαβε σε πολύ άσχημη κατάσταση την Τζωρτζίνα μετά την ανακοπή που υπέστη.

Αλγεινή εντύπωση στο προσωπικό του κέντρου αποκατάστασης έκανε το γεγονός ότι η μητέρα επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα φορώντας μαγιό καθώς μετά το επισκεπτήριο πήγαινε για μπάνιο στη θάλασσα.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Πάτρα: Γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης μετέφερε μόνος του τα όργανα της Ίριδας στα Ιωάννινα