ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Νέες μαρτυρίες για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Οι τάσεις αυτοκτονίας και οι εκβιασμοί

Πάτρα: Νέες μαρτυρίες για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Οι εκβιασμοί και οι τάσεις αυτοκτονίας
Ένας φίλος και μια γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου μιλούν για όλα όσα τους έκαναν εντύπωση.
Pixabay

Πάτρα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες μιας γειτόνισσας και ενος παλιού φίλου της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Δύο πρόσωπα που έκαναν παρέα και γνώριζαν την μητέρα των νεκρών κοριτσιών μιλούν για πρώτη φορά.
Ένας φίλος και μια γειτόνισσα εξομολογούνται σκέψεις και καταστάσεις από τα τέλη του περασμένου Γενάρη ενώ κάνουν λόγο για έναν ιδιόρρυθμο χαρακτήρα που είχε φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρες αυτοκτονίας για να εκβιάσει πρόσωπα και καταστάσεις.

Η γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου, ανέφερε: «Αυτό το κορίτσι είχε τάσεις αυτοκτονίας και με χάπια, δεν είχε κόψει φλέβες και τέτοια, γιατί το θυμάμαι σαν άκουσμα, ήταν 17-18 δεν θυμάμαι πόσο χρονών ήταν, και έβγαινε η μαμά της στο δρόμο και έλεγε αυτοκτόνησε. Το κορίτσι πάντα ήθελε να τραβάει την προσοχή».

Από την πλευρά του ένας φίλος της μητέρας περιέγραψε στην τηλεόραση του Mega τι είχε συμβεί πριν από μερικά χρόνια, πριν γνωρίσει τον μετέπειτα πατέρα των παιδιών της, στην Πάτρα.

«Έγινε ένα σκηνικό στο παιχνίδι και επειδή ήταν στα χωρίσματα με τον σύντροφο, τον εκβίαζε συχνά, επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω τον ίδιο, τον εκβίαζε συχνά, του έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει, ότι είχε πάρει χάπια και ότι θα κόψει τις φλέβες της για να μην χωρίσει», σημείωσε.

Ο ίδιος εκτός από τη μητέρα των τριών παιδιών συνομιλούσε τότε και με τον νεαρό που όπως μας λέει είχε συνάψει σχέση. «Ήταν ένας δεσμός που είχε διαλυθεί επεισοδιακά και είχε γίνει κεντρικό θέμα στις συζητήσεις όλων όσων τους γνώριζαν», πρόσθεσε.

Ο φίλος της Ρούλας ισχυρίζεται ότι είναι αδύνατον να ξεχάσει τα όσα συνέβησαν τότε. Πλέον και οι δύο περιμένουν τις αποκαλύψεις για το τι έχει συμβεί με τους θανάτους των τριών παιδιών. Πρόκειται για μια υπόθεση που όπως μας λένε τους έχει συγκλονίσει και τους έχει δώσει το έναυσμα κατ’ επανάληψη τις τελευταίες μέρες, να σκαλίσουν τη μνήμη του για να θυμηθούν γεγονότα και διαλόγους.

Για ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη Ρούλα Πισπιρίγκου σε γήπεδο ποδοσφαίρου μίλησε ένας παλιός φίλος της 33χρονης. «Σε αυτό το παιχνίδι έγινε ένα σκηνικό και αποφάνθηκε δύο ονόματα, που τυχαίνει να τους γνώριζε η ίδια και ο τότε σύντροφός της. Περισσότερο ο σύντροφός της, ήταν διαιτητής αγώνα», ανέφερε ο παλιός φίλος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Πήγε μόνη της κάτω από την κερκίδα, χτυπιόταν σε ένα σίδερο το οποίο ήταν από τη σκαλωσιά που κράταγε την κερκίδα, χτυπιόταν με μανία πάνω στο σίδερο και με τα χέρια της χτυπούσε το πρόσωπό της και όταν πεταχτήκαμε δύο – τρία άτομα και της είπαμε «τι έχει συμβεί; τι έπαθες;» εκείνη απάντησε: «Τίποτα είμαι μια χαρά» και έτρεχε αίμα από το κεφάλι της», συμπλήρωσε.

«Μετά ο σύντροφός της έψαχνε να δει ποιος τη χτύπησε, ήθελε πάντα να την λυπάται. Πίστευε ότι με αυτόν τον τρόπο θα τον κρατήσει», κατέληξε.

Οι υποψίες των γιατρών

Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί του νοσοκομείου που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα είχαν απευθυνθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ενημέρωσαν πως κάτι περίεργο συνέβαινε.

Ειδικότερα, οι γιατροί από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο ζήτησαν τη συμβολή του «Χαμόγελου του παιδιού» για την υποστήριξη των γονιών της Τζωρτζίνας. Με άλλα λόγια, δήλωσαν τη διαθεσιμότητά τους στους γονείς και τους ενημέρωσαν για όλους τους τρόπους στήριξης που παρέχει ο Οργανισμός στις περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητο. Αφού οι γονείς δεν ζήτησαν περαιτέρω ψυχολογική βοήθεια, οι γιατροί εξέφρασαν ανοιχτά υποψίες προς το «Χαμόγελο του παιδιού», σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Αμέσως, ο Οργανισμός τόνισε στους γιατρούς ότι θα χρειαστεί να μιλήσουν με την Εισαγγελία.

Η ψυχολόγος του Χαμόγελου του παιδιού, Μαίρη Μαρκάτη μίλησε στον Alpha και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες.

Το κοινό στοιχείο - «κλειδί» όλων των καταθέσεων

Καταθέσεις από τουλάχιστον οκτώ γιατρούς και τέσσερις νοσηλευτές έχουν πάρει οι Αρχές από το νοσοκομείο Παίδων, εκεί όπου νοσηλεύτηκε για τελευταία φορά η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, αυτό που κρατούν οι Αρχές είναι ότι σε όλες τις καταθέσεις οι περισσότεροι συμφωνούν σε ένα πράγμα: ότι όλο το διάστημα που βρίσκονταν στο «Παίδων» η Ρούλα Πισπιρίγκου έδειχνε να είναι πάρα πολύ ψύχραιμη. Μάλιστα η νοσηλεύτρια που την είδε μπροστά της και της είπε «κάτι δεν πάει καλά με το παιδί μου, πρέπει να έρθετε», τόνισε ότι της μιλούσε μέσα από τη μάσκα και μάλιστα χαμηλόφωνα και έδειχνε να είναι ψύχραιμη σε σημείο που προβληματίστηκε.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Βίντεο ντοκουμέντο για τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας – Τι δείχνει η απόσταση ΜΕΘ-Παιδιατρικής

Πάτρα - Ανατριχιαστικά ευρήματα: Το μελάνιασμα στα νύχια των παιδιών δείχνει ασφυκτικό θάνατο

Πάτρα: Νέα μαρτυρία - «Ο Μάνος είχε χαρτί από γιατρό πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά»

Πάτρα: Σε πλήρη αντίθεση τα όσα λένε μάνα και πατέρας – Τα δραματικά λεπτά πριν «σβήσει» η Μαλένα

Σχετικές ειδήσεις