ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει
Στην αποκάλυψη του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης προχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην αποκάλυψη του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης προχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Στην αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης και εξαιτίας του οποίου δεν βρέθηκε στην πρώτη συνεδρίαση της δίκης στην οποία είναι κατηγορούμενος για βιασμό και απόπειρα βιασμού προχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη εξηγώντας την απουσία του πελάτη του από την πρώτη δίκη είχε πει ότι ο ηθοποιός «για λόγους υγείας δεν παραβρίσκεται ενώπιον σας. Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει χάσει 25 κιλά. Θα δείτε έναν Φιλιππίδη που δε θα πιστεύετε, δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του».

Σύμφωνα, λοιπόν με τον Σπύρο Μπιμπίλα που βρέθηκε και χθες, Δευτέρα, στο δικαστήριο για να δώσει το παρών ως «μάρτυρας αλήθειας» αποκάλυψε για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη ότι «ο Πέτρος έχει ζάχαρο – δεν ξέρω αν αυτό είναι προσωπικό δεδομένο».

Παράλληλα ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών σχολίασε ότι «είδαμε τον Πέτρο να περπατάει και όχι να είναι σε καροτσάκι όπως είχαν πει».

«Δυστυχώς δεν μπορούσα να μπω στην αίθουσα. Έγινε κάτι που με ξένισε. Μπήκαν οι πρώτοι και τους δεύτερους δεν τους άφησαν και μας είπαν ότι γίνεται λόγω κορονοϊού. Εγώ είπα ότι “με συγχωρείτε, αλλά εδώ γίνεται κατ’ επιλογή, άλλοι μπαίνουν, άλλοι βγαίνουν κι εγώ είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ και μάρτυρας και δεν μπορώ να μπω”. Και αφού τους είπα ότι “ξέρετε εγώ θα βγω στα κανάλια και θα πω ότι δεν με αφήνετε να μπω μέσα στην αίθουσα μέχρι να πω τουλάχιστον το παρών”. Εκείνη την στιγμή με άφησαν και μπήκα» πρόσθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας για όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση της Δευτέρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όσο για τις καταγγέλλουσες, ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει τις ταυτότητές τους λέγοντας ότι «δεν είναι γνωστές, κανείς δεν ξέρει το όνομά τους, ούτε καν το πρόσωπό τους. Σας πληροφορώ ότι τη μια εκ των τριών τη γνώρισα στο δικαστήριο. Ούτε εγώ δεν την ήξερα».

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Φιλιππίδη: Η φράση που διέκοψε τη συνεδρίαση – Τι είπαν οι δικηγόροι

Mαλλιά κουβάρια στη δίκη Φιλιππίδη: Οι εντάσεις, η φυγάδευση και οι καταγγελίες