ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: «Σε καμία περίπτωση δεν σκότωσε τη Τζωρτζίνα» υποστηρίζει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: «Σε καμία περίπτωση δεν σκότωσε τη Τζωρτζίνα» υποστηρίζει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου
Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για την υπόθεση της δολοφονία της Τζωρτζίνας
STAR

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για την υπόθεση της δολοφονία της Τζωρτζίνας

Κατηγορηματική ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «σε καμία περίπτωση δεν δολοφόνησε το παιδί της» εμφανίστηκε η αδερφή της, Δήμητρα, μιλώντας στο STAR λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της 33χρονης που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

«Ο κόσμος δεν έχει ζήσει τη Ρούλα και όποιος δεν το έχει κάνει δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του. Βλέπαμε πως ήταν με τα παιδιά, δεν ήταν ποτέ κακοποιημένα και παραμελημένα» υποστήριξε, αρχικά, η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Κατά την ίδια τα παιδιά της οικογένειας «ήταν τρελαμένα με τη Ρούλα, η Τζωρτζίνα είχε μια αδυναμία στον Μάνο». «Όποιος την έχει ζήσει ξέρει πώς ήταν σαν μάνα» πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα για την σχέση του Μάνου Δασκαλάκη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου η αδερφή της 33χρονης είπε ότι «ήταν ένα κανονικό ζευγάρι, είχαν και τους τσακωμούς, είχαν την καθημερινότητα όπως τα φυσιολογικά ζευγάρια. Ήταν πάνω-καταπάνω στα παιδιά. Ήταν μια οικογένεια εντελώς φυσιολογική».

Σχολιάζοντας, δε, τα περί κεταμίνης η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε για την αδερφή της ότι «δεν έφυγε στιγμή δίπλα από τη Τζωρτζίνα. Λένε για την ουσία, πού την προμηθεύτηκε; Αφού δεν έφυγε από το δωμάτιο».

«Είναι μεγάλη αδικία αυτό που της συνέβη γιατί είναι μια μητέρα χτυπημένη ανελέητα από τη μοίρα και δεν έχει καταλάβει ότι έφυγε η μεγάλη της αγάπη η Τζωρτζίνα και σε αυτό φταίει ο κόσμος και μια μερίδα μέσων ενημέρωσης» πρόσθεσε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστηρίζοντας ότι «ξεκάθαρα» κακώς τη στοχοποίησαν.

«Για μένα ήταν μια μάνα υπόδειγμα. Τη στηρίζω μέχρι τελικής πτώσεως, θα τη στηρίζουμε ό,τι και να λένε . Θα είμαστε δίπλα της μέχρι τελικής πτώσεως» κατέληξε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Δεν πιστεύω ότι έχει κάνει κάτι, έχει τη στήριξή μας» λέει η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου, γιατί ξέρω το παιδί μου» ανέφερε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Αν η Ρουλά ήθελε να κρατήσει τον άντρα της μέσω της Τζωρτζίνας, όπως λένε, δεν θα σκότωνε το παιδί, γιατί έτσι δεν θα είχε κανένα κέρδος», συμπλήρωσε η μητέρα της 33χρονης.

Αναφορικά με τη σχέση που είχε η 33χρονη με τα παιδιά της η μητέρας της τόνισε: «Η Ρούλα τα υπεραγαπούσε, δεν τα άφηνε δευτερόλεπτο, τα έπαιρνε παντού μαζί της».

«Δεν πιστεύω ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι και είμαι εντελώς κάθετη σε αυτό. Έχει την απόλυτη στήριξή μας, μέχρι να κλείσω τα μάτια μου θα είμαι δίπλα στο παιδί μου», κατέληξε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Η Τζωρτζίνα πέθανε μέσα σε 20 λεπτά - Μόνο η μάνα της ήταν στο δωμάτιο

«Η Πισπιρίγκου ήταν προετοιμασμένη» - Το παρασκήνιο της σύλληψης από το Ανθρωποκτονιών