ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ψυχρή και απόμακρη στη ΓΑΔΑ – Ρωτάει «τώρα τι θα γίνει για μένα;»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ψυχρή και απόμακρη στη ΓΑΔΑ – Ρωτάει «τώρα τι θα γίνει για μένα;»
H Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει κρατούμενη στη ΓΑΔΑ καθώς τη Δευτέρα θα απολογηθεί για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας
Νίκος Χριστοφάκης

H Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει κρατούμενη στη ΓΑΔΑ καθώς τη Δευτέρα θα απολογηθεί για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας

Ως ψυχρή και απόμακρη χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί που συναντούν την Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ όπου η 33χρονη παραμένει κρατούμενη μέχρι τη Δευτέρα οπότε και θα απολογηθεί για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας στην Πάτρα.

Όπως μετέδωσε το MEGA η Ρούλα Πισπιρίγκου αντί να ενδιαφέρεται για τα σε βάρος της στοιχεία αυτό που ρωτάει είναι «και τώρα τι θα γίνει με εμένα;».

«Περισσότερες απορίες είχε για το πώς θα είναι σε θέση να προσβάλει τα εργαστηριακά αποτελέσματα και την υπερασπιστική γραμμή, σε αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων, από το να μάθει την αιτία θανάτου της κόρης της» λέει άλλη αστυνομική πηγή για τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην Espresso.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πρώτος διάλογος που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τους αστυνομικούς όταν την μετέφεραν στη ΓΑΔΑ εξελίχθηκε ως εξής:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έχω κάνει τίποτα. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της κεταμίνης, εμένα ήρθατε να πάρετε;
Αστυνομικοί: Έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;
Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι, δεν έδωσα στο παιδί τίποτα.
Αστυνομικοί: Πιστεύεις ότι υπάρχει κεταμίνη;
Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα. Θέλω να ελεγχθεί αυτό. Την ώρα που μου χτυπήσατε την πόρτα, Google-αρα να μάθω τι είναι η ουσία κεταμίνη.

Χθες, Πέμπτη, οι πρώτοι που επισκέφθηκαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ ήταν η μητέρα και η αδελφής της οι οποίες έφτασαν στο κτήριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης .

Η Ελένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου, πήγαν στη ΓΑΔΑ για να επισκεφθούν την 33χρονη Ρούλα, για να τη δουν, να της μιλήσουν και να της δώσουν ρούχα για το διάστημα που θα παραμείνει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Τόσο η μητέρα όσο και η αδελφή της κατηγορούμενης φορούσαν κουκούλες και προσπαθούσαν να αποφύγουν τους δημοσιογράφους, ενώ δεν απάντησαν σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων. Αρκέστηκαν να πουν «σας παρακαλούμε πολύ, κάντε μας τη χάρη».

Το ίδιο σκηνικό υπήρξε έξω από τη ΓΑΔΑ, και κατά την αποχώρηση των δυο γυναικών λίγο μετά τις 19:30.

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Η Ρούλα Πισπιρίγκου «προέβλεψε» το θάνατο της Τζωρτζίνας - Τι αναφέρει το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ