ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: «Καρφιά» Κατερινόπουλου για τον Μάνο Δασκαλάκη - «Είναι αντίδραση πατέρα αυτή;»

Πάτρα: «Καρφιά» Κατερινόπουλου για τον Μάνο Δασκαλάκη - «Είναι αντίδραση πατέρα αυτή;»
Πάτρα: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε την αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Πάτρα: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε την αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αιχμηρός για τη στάση του πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια ειδικά για τη στάση του μετά τη σύλληψη της συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου, για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, εμφανίστηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Με συγχωρείς, αλλά θα βγάλω μαλλιά. Ένας πατέρας που έχει χάσει τα παιδιά του. μέσα από μία σχέση που μία ήταν μαζί μία χώρια, ο οποίος δήλωνε ότι ‘εγώ με τα χέρια μου θα τη σκότωνα, αν ήξερα ότι έκανε αυτά τα εγκλήματα’, μαθαίνει ότι απεδείχθη περίτρανα ο θάνατος του ενός παιδιού και αντιδρά με αυτό τον τρόπο; Τι τον θέλει τον δικηγόρο, κατηγορούμενος είναι;» είπε χαρακτηριστικά ο ταξίαρχος εν αποστρατεία μιλώντας στο STAR.

«Ποιον πρέπει να συμβουλευτεί και γιατί να λάβει γνώση της δικογραφίας; Πού είναι το πατρικό ένστικτο σε όλο αυτό; Δεν το βλέπω. Δεν είναι αντίδραση αυτή ενός πατέρα που πονάει για τα παιδιά του. Εγώ θα ήθελα να την έχω απέναντι, να την στήσω στον τοίχο και να αυτοδικήσω. Και όχι να περιμένω να δω τι λέει η δικογραφία. Ακόμα διατηρεί επιφυλάξεις δηλαδή; ‘Περιμένω να δω τον δικηγόρο μου για να βγάλω Δελτίο Τύπου’. Σιγά ρε φίλε! Ποιος είσαι; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Έχασες τρία παιδιά! Εδώ είναι ευθύνη των Αρχών να εξετάσει τα πάντα!» συμπλήρωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Με αφορμή τις συνταρακτικές εξελίξεις σχετικά με την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της άτυχης Τζωρτζίνας, ο κ. Κατερινόπουλος χαρακτήρισε την υπόθεση ως το «έγκλημα του αιώνα» για ολόκληρο των κόσμο.

Ο ταξίαρχος ε.α. άφησε να εννοηθεί ότι ενδεχομένως εκτός από τον θάνατο της Τζωρτζίνας να πρέπει να ερευνηθεί και το ενδεχόμενο συμμετοχής της μητέρας και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες και επισήμανε με νόημα: «Είμαστε ακόμη στην αρχή».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ η Τζωρτζίνα χαροπάλευε μιλούσε για δευτερεύοντα ζητήματα με τη νοσοκόμα και ζητούσε σεντόνια, επισημαίνοντας ότι «πήγε χαλαρή στη νοσοκόμα για να κερδίσει χρόνο».

«Αυτή η συμπεριφορά δείχνει ότι τα είχε σχεδιασμένα όλα εκ των προτέρων και επιδίωκε πάση θυσία τον θάνατο του παιδιού τους», τόνισε.

Αν και ο Μάνος Δασκαλάκης από την πρώτη στιγμή εμφανιζόταν βέβαιος πως η μητέρα των παιδιών του δεν είχε καμία εμπλοκή στον θάνατό τους και όλο αυτό το διάστημα μέχρι και την σύλληψή της, δήλωνε ανοιχτά την στήριξή του στην 33χρονη, πλέον θα διαχωρίσει τη θέση του αφού πρώτα δει την δικογραφία.

Άνθρωποι που έχουν έρθει σε επαφή με το νεαρό αναφέρουν στο Newsbomb.gr ότι ο Μάνος δεν έχει εξαφανιστεί, αλλά δεν θέλει να μπει «σε διαδικασία απάντησης στον όχλο. Είναι σοκαρισμένος».

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Σοκαρισμένος ο Μάνος – Περιμένει να δει τη δικογραφία για να μιλήσει