ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Νομίζετε ότι ο Μάνος είναι άγιος;» - Η αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Νομίζετε ότι ο Μάνος είναι άγιος;» - Η αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη
Ο Μάνος Δασκαλάκης με τη Ρούλα Πισπιρίγκου σε παλαιότερη φωτογραφία τους.
ΙΝΤΙΜΕ

Ρούλας Πισπιρίγκου: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα - Η  33χρονη βάζει στο κάδρο τον εν διαστάσει σύζυγό της - Τι αποκάλυψε Αγγελική Νικολούλη - Παίρνει αποστάσεις ο Μάνος Δασκαλάκης αποκαλώντας «κατηγορούμενη» τη γυναίκα των παιδιών του - Με δύο δικηγόρους στην ανακρίτρια τη Δευτέρα η κατηγορούμενη 

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε η Αγγελική Νικολούλη λίγες ώρες πριν την προβολή της εκπομπής της «Φως το Τούνελ» που θα ασχοληθεί εξ ολοκλήρου με το θέμα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια στο Mega, απόψε, θα αποκαλύψει ένα βίντεο ντοκουμέντο για την Τζωρτζίνα, ενώ αναφέρθηκε στα όσα της έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ειδικότερα η Αγγελική Νικολούλη, όταν ρώτησε την Ρούλα Πισπιρίγκου γιατί ρωτάει για τον Μάνο, η 33χρονη της είπε: «Νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο άγιος που φαίνεται;».

Επίσης η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου την ρωτούσε για της πληροφορίες που έφταναν σε εκείνη. «Μόνο για μένα φτάνουν πληροφορίες; Για τον Μάνο;» ρωτούσε.

Τέλος, η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε πως της είχε κάνει εντύπωση στις συνομιλίες που είχε με την 33χρονη ότι έλεγε συνεχώς πως «η Τζωρτζίνα πέθανε μέσα στο νοσοκομείο».

Έσπασε την σιωπή του ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, της υπόθεσης - «θρίλερ» που έχει συγκλονίσει έκανε δηλώσεις στον ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις αυτές είναι οι πρώτες, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους, Τζωρτζίνας. Μάλιστα, για πρώτη φορά, ο πρώην σύζυγος της Ρούλας την αποκαλεί ως «κατηγορούμενη» και όχι με το όνομά της.

Ο δικηγόρος του κ. Καράμπελας, περιγράφει έναν άνθρωπο σοκαρισμένο και αδύναμο να διαχειριστεί τα όσα συμβαίνουν και τον θάνατο των τριών του παιδιών.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι.»

Οι δηλώσεις αυτές, έρχονται μετά τα όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου βάζοντας στο κάδρο τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και τον πατέρα του και παππού των παιδιών, περιγράφοντας συνομιλία που είχε μαζί του.

Με δύο δικηγόρους στην ανακρίτρια τη Δευτέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Με δύο δικηγόρους θα παρουσιαστεί τελικά τη Δευτέρα στην ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης κόρης της, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά εκτός του δικηγόρου κ. Κωνσταντίνου Ζάρδα, ο οποίος ορίστηκε από την ανακρίτρια ως συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, στο πλευρό της θα βρεθεί και ο Θεσσαλονικιός δικηγόρος, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια επικοινώνησε μαζί του και ζήτησε τη βοήθειά του. Ο κ. Παπαδόπουλος έχει πάρει την δικογραφία και την μελετάει και αύριο θα επικοινωνήσει με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τι πήρε η Ασφάλεια από το σπίτι της

Το απόγευμα της Παρασκευής (1/4), μετά από παραγγελία του Ανακριτή, άνδρες της Ασφάλειας Πατρών πήγαν στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου παρουσία εισαγγελέα. Η επίσκεψη έγινε αιφνιδιαστικά, με τους αστυνομικούς να ερευνούν τα πάντα εντός του οικήματος και να αναζητούν κυρίως στοιχεία που θα αφορούσαν σε ύπαρξη φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι, την πόρτα άνοιξε η αδερφή της κατηγορούμενης, Δήμητρα Πισπιρίγκου. Οι αστυνομικοί έφτασαν λίγο πριν από τις 16:00 και κατά την έρευνά τους απέσπασαν αρκετά στοιχεία τα οποία θα εξεταστούν στη συνέχεια από τους αρμόδιους.

Όπως αναφέρει το Tempo 24, οι αστυνομικοί πήραν από το σπίτι μια τηλεόραση, δυο γεμάτες κούτες, τσάντες με άγνωστο περιεχόμενο, μια μεγάλη σακούλα με ένα χαλί και ένα κλουβί πουλιών.

Στα αξιοσημείωτα ήταν το γεγονός ότι μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, στο αυτοκίνητο της ασφάλειας μπήκε και η Δήμητρα Πισπιρίγκου. Η οδός Μπιζανίου όπου βρίσκεται το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου παραμένει αποκλεισμένη από την αστυνομία.

Καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014

Μία αδιανόητη καταγγελία για την υπόθεση της Πάτρας και του θανάτου των τριών παιδιών έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καταγγελία έγινε από οργανισμό του δήμου Πατρέων για κακοποίηση της Τζωρτζίνας στο σπίτι της, το 2014.

Μάλιστα, όταν έφτασαν οι αρμόδιοι φορείς στο σπίτι, οι γονείς φέρεται να απάντησαν ότι η καταγγελία έγινε από τρίτους, οι οποίοι… ζήλευαν την οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Εισαγγελέας στο σπίτι του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ψύχραιμη και αδιάφορη - Αρνείται ότι σκότωσε την Τζωρτζίνα», λένε πηγές της ΕΛΑΣ

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: «Κανένα φαρμακείο δεν δίνει κεταμίνη»

Σχετικές ειδήσεις