ΕΛΛΑΔΑ

Μάνος Δασκαλάκης: Η πρώτη αντίδραση για το διαζύγιο της Ρούλας - «Εδώ ο κόσμος καίγεται»

Μάνος Δασκαλάκης: Η πρώτη αντίδραση για το διαζύγιο της Ρούλας -  «Εδώ ο κόσμος καίγεται»
Αίτηση διαζυγίου ετοιμάζεται να καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου.
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

Πάτρα: Πως αντέδρασε ο Μάνος Δασκαλάκης στην αίτηση διαζυγίου που καταθέτει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αίτηση διαζυγίου ετοιμάζεται να καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία ετοιμάζεται να απολογηθεί αυτή την ώρα για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας από την Πάτρα. Την αίτηση διαζυγίου επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της 33χρονης.

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά ενώ μεγάλη εντύπωση προκαλεί η νέα πληροφορία που ήρθε στο φως, ότι η μητέρα των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή, την ώρα που κατηγορείται για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, καταθέτει αίτηση διαζυγίου.

Μάνος Δασκαλάκης για αίτημα διαζυγίου

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη, μετέφερε την αντίδραση του πατέρα των παιδιών μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός. “Εδώ ο κόσμος χάνεται…” ανέφερε ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεόραση του ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου στην αίτηση διαζυγίου αναφέρει μεταξύ άλλων στους λόγους, τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Μάνου Δασκαλάκη αναγράφοντας μάλιστα και συγκεκριμένο όνομα γυναίκας με την οποία ο σύζυγός της διατηρούσε σχέση περιστασιακά. Επιπλέον ανάμεσα στους λόγους υπάρχει και η κακοποιητική συμπεριφορά του συζύγου προς την ίδια.

Ο Μάνος Δασκαλάκης κάνει λόγο για «μυθεύματα» όσον αφορά την κακοποιητική συμπεριφορά λέγοντας μάλιστα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αυτή που είχε ακραίες συμπεριφορές, ωστόσο τονίζει ότι όλα αυτά δεν είναι του παρόντος, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου προσπαθούσε συνεχώς να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της από το καρτοτηλέφωνο της ΓΑΔΑ. Ωστόσο, από το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν εμφανίζεται ο αριθμός και ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ενεργοποιήσει στο κινητό του φραγή κλήσεων με απόκρυψη αριθμού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε στη συνέχεια με άνθρωπο του περιβάλλοντος του Μάνου Δασκαλάκη και του διεμήνυσε να βγάλει την φραγή ώστε να μπορέσει να του μιλήσει, κάτι που ο εκείνος δεν έκανε.

Υπενθυμίζεται ότι πως στην πρώτη επικοινωνία που είχε το ζευγάρι μετά τη σύλληψη της 33χρονης, η Ρούλα Πισπιρίγκου ρώτησε τον σύζυγό της γιατί δεν την επισκέπτεται στη ΓΑΔΑ με τον Μάνο Δασκαλάκη να αλλάζει πλέον τη στάση του και να της απαντά πως δεν πρόκειται να το κάνει.

Διαβάστε επίσης:

Στα δικαστήρια η Ρούλα Πισπιρίγκου – Πέρασε το κατώφλι της Τακτικής Ανακρίτριας