ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Αυτό είναι το «κλειδί» για να ομολογήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Αυτό είναι το «κλειδί» για να ομολογήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου
Ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου.
INTIME

O πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο άντρας με τον οποίο είχε σχέση πριν παντρευτεί τον Μάνο Δασκαλάκη, «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για την 33χρονη γυναίκα.

Μαζί με τη νυν σύζυγό του περιέγραψαν άγνωστα περιστατικά από τις κηδείες της Μαλένας και της Τζωρτζίνας.

«Τα είχαμε παλιά με τη Ρούλα. Πριν από μένα τα είχε με τον κολλητό μου. Η σχέση η δική μας κράτησε 1,5 μήνα. Μας εκβίαζε εμάς, εμένα με εκβίαζε για τον φίλο μου και μετά εκβίαζε τον φίλο μου σε μένα» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν πιστεύω ότι το έχει κάνει ο Μάνος»

Αναφερόμενος στη σύλληψη της Ρούλας, ο πρώην σύντροφός της είπε ότι ήταν κάτι που περίμενε: «Για τον Μάνο δεν είμαι τόσο σίγουρος. Δεν πιστεύω ότι το έχει κάνει ο Μάνος και σε μια συζήτηση που είχαμε πριν πέντε μέρες μου είπε ότι έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Μού είπε ότι δεν το περίμενε αυτό και μου ζήτησε συγγνώμη για μια ανάρτηση που είχα κάνει για τη Ρούλα», είπε.

«Ήταν τρελή. Αυτό που ήθελε θα το είχε» θα πει χαρακτηριστικά.

Ο πρώην σύντροφος της Ρούλας μίλησε και για την κηδεία της Τζωρτζίνας: «Δεν ήταν τόσο πολύ ότι νοιάζονταν για το παιδί που έχει πεθάνει. Πιο πολύ η Ρούλα, δε μου φάνηκε ότι την ένοιαξε η κηδεία. Εδώ την ψάχνανε, είχε πάει για καφέ λέει» αποκάλυψε και πρόσθεσε ότι πριν λίγες ημέρες συγγενικό του πρόσωπο δέχθηκε απειλές από τη Ρούλα.

«Αν πάει ο Μάνος δίπλα της θα τα ομολογήσει όλα»

Την ίδια στιγμή, στο Star μίλησε και η σύζυγος του πρώην συντρόφου της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Ξέρω ότι είναι μια γυναίκα χειριστική, ερωτευμένη με τον άνδρα της. Αυτό δεν είναι έρωτας… Είναι εμμονική, τρελή… Αν πάει ο Μάνος δίπλα της, γιατί τώρα δεν είναι δίπλα της, θα τα ομολογήσει όλα. Έλεγε ότι της είχε κάνει μάγια η πεθερά της» είπε η γυναίκα.

«Στην Πάτρα ήταν με το γέλιο. Δεν την έβλεπες ποτέ σκυθρωπή και τα μαύρα τα έβαλε τώρα, στον Σόμπολο, τη συνέντευξη» εξήγησε σε άλλο σημείο.

Η γυναίκα είχε ανταλλάξει ακόμα λίγα μηνύματα μαζί της, όταν η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παίδων: «Ήταν τον Οκτώβριο και βλέπω έχει κάνει μια ανάρτηση για το Αγλαΐα Κυριακού, ότι είχε ανέβει το παιδί για μια εξέταση. Και της στέλνω μήνυμα και της λέω ‘Καλησπέρα, μένουμε εκεί και είμαι πρόθυμη να σας φιλοξενήσω το παιδί να ξεκουραστεί’ και μου στέλνει ένα μήνυμα ‘Όχι… Ήταν κάτι τυπικό, σε ευχαριστώ καληνύχτα’. Δεν μου έδωσε να καταλάβω ότι κάτι γίνεται σοβαρό με το παιδί. Μας διέγραψε από φίλους» κατέληξε η γυναίκα.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στη φυλακή η 33χρονη - Τι ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια