ΕΛΛΑΔΑ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει λίγο πριν τον Κορυδαλλό: Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει λίγο πριν τον Κορυδαλλό: Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος
Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στο STAR λίγο πριν τη μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στο STAR λίγο πριν τη μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού

Σε νέες δηλώσεις για την υπόθεση της Πάτρας, την προφυλάκισή της αλλά και τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη προχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο πριν την μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς το βράδυ της Δευτέρας κρίθηκε προφυλακιστέα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Μιλώντας στο STAR η Ρούλα Πισπιρίγκου εκφράζει μια πικρία για τον Μάνο Δασκαλάκη επιβεβαιώνοντας αρχικά τις πληροφορίες ότι δεν εκφράστηκε με αιχμές σε βάρος του κατά τη διάρκεια της απολογίας της.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου» προσθέτει, ωστόσο, η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον σύζυγό της.

Η 33χρονη κατηγορούμενη δηλώνει, επίσης, πως ήταν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινε σπίτι μετά την απολογία της έχοντας ήδη ξεσπάσει σε κλάματα και φωνές κατά τις πρώτες ώρες της κράτησής της.

«Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια, δεν υπάρχουν στοιχεία» προσθέτει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» καταλήγει η Ρούλα Πισπιρίγκου στα πρώτα αποσπάσματα από τη συνέντευξή της στο STAR.

Η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση της συζύγου και μητέρας των τριών παιδιών του, τα οποία έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια, παρακολουθεί ο Μάνος Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή ο Μάνος Δασκαλάκης είναι να συζητά με τον δικηγόρο του προκειμένου να δηλώσει «παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας».

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 ο Μάνος Δασκλαάκης περίμενε να δει αν θα ειπωθεί το όνομά του στην απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου – κάτι που τελικά δεν συνέβη – ωστόσο αίσθηση προκαλεί το γιατί δεν πήγε ήδη στον ανακριτή προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι πρώτες ώρες στον Κορυδαλλό – Κλαίει και φωνάζει – Το ειδικό σχέδιο των φυλακών