ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ψυχρή σαν κομμάτι πάγου» στις φυλακές Κορυδαλλού

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ψυχρή σαν κομμάτι πάγου» στις φυλακές Κορυδαλλού
Τι αναφέρουν για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την παρουσία της στο κελί εργαζόμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού
Νίκος Χριστοφάκης

Τι αναφέρουν για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την παρουσία της στο κελί εργαζόμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού

Ως μια ψυχρή γυναίκα που θυμίζει «κομμάτι πάγου» περιγράφουν εργαζόμενοι στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού τη Ρούλα Πισπιρίγκου την 33χρονη που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

«Δεν έχει εξάρσεις, δεν λύγισε, ούτε έβαλε τα κλάματα. Ούτε βεβαίως χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο από συντριβή» προσθέτουν οι ίδιες πηγές που επικαλείται η εφημερίδα Τα ΝΕΑ.

«Δείχνει να είναι χαμένη σε έναν παράλληλο κόσμο που έχει φτιάξει η ίδια, σαν μια άμυνα που έχει χτίσει για τον εαυτό της. Ένα κάστρο με την ίδια να αποκρούει κάθε κατηγορία και να φαντασιώνεται έναν κόσμο όπου κάποιοι άλλοι έκαναν κακό στα παιδιά της, χωρίς τη δική της συμμετοχή» προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου τις τρεις πρώτες ημέρες της παρουσίας της στις φυλακές Κορυδαλλού είναι μόνη της όλες τις ώρες της ημέρας, προαυλίζεται δύο φορές όταν οι όλες ο υπόλοιπες κρατούμενες μπαίνουν στα κελιά τους ενώ δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν παρά μόνο με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους συνομιλώντας στο τηλέφωνο μόνο με τη μητέρα, την αδερφή και τον δικηγόρο της.

Η πρώτη αντίδραση στις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη

Οι δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το γραφείο της ανακρίτριας για «αδιάσειστα στοιχεία» σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται πως «λύγισαν» την ίδια, που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

«Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου, ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες έλεγε άλλα», είπε η ίδια μιλώντας στο Star.

«Λυπάμαι. Αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτα άλλο», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον σύζυγό της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται παράλληλα να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης στο δικαστικό συμβούλιο. Συγκεκριμένα η κατηγορουμένη θα ζητήσει να βγει από τη φυλακή έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα καθώς υποστηρίζει πως υπάρχουν κενά, όσον αφορά στη χορήγηση της κεταμίνης και στο ποιος την έδωσε στη Τζωρτζίνα και μάλιστα θα υποστηρίξει πως αν σε περίπτωση αυτά τα κενά συμπληρωθούν και δεν τη δικαιώσουν, θα επιστρέψει στη φυλακή.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θέλω να πάω στα παιδιά μου» - Όλη η απολογία της 33χρονης