ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Φανερά εκνευρισμένες έφτασαν στον Κορυδαλλό η μητέρα και η αδελφή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Φανερά εκνευρισμένες έφτασαν στον Κορυδαλλό η μητέρα και η αδελφή της
Της έδωσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα
INTIME NEWS

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που διανύει την τέταρτη ημέρα κρατούμενη σε ειδικό κελί στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών

Την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, επισκέφτηκαν για πρώτη φορά, γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, στις φυλακές Κορυδαλλού, η αδερφή της, Δήμητρα, η μητέρα της, Ελένη Πισπιρίγκου και ο πατριός της.

Η οικογένεια της κατηγορούμενης ξεκίνησε περίπου στις 8 το πρωί από την Πάτρα, με ένα αυτοκίνητο φορτωμένο με πράγματα για τη Ρούλα. Της έφεραν στον Κορυδαλλό ρούχα, τηλεόραση που τους είχε ζητήσει, τηλεκάρτες και χρήματα ώστε να μπορεί να τρέφεται από το κυλικείο των φυλακών.

Δημοσιογράφοι και κάμερες τους περίμεναν έξω από το σωφρονιστικό ίδρυμα, ωστόσο ούτε οι δυο γυναίκες, αλλά ούτε και ο πατριός θέλησαν να κάνουν δηλώσεις, ενώ ήταν και φανερά εκνευρισμένοι με τον κόσμο που τους περικύκλωσε για μια δήλωση.

Μαζί τους, ήταν και οι δύο νομικοί τους σύμβουλοι, οι οποίοι θα δουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τη συνάντηση που θα έχει με τους συγγενείς της.

Όπως ανέφερε δημοσιογράφος του Alpha, το επισκεπτήριο για τη Ρούλα Πισπιρίγκου πραγματοποιείται μετά το κανονικό επισκεπτήριο των φυλακών, για λόγους ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τους έπιασε στα πράσα ο Μάνος Δασκαλάκης» - Η κάμερα που κατέγραψε τον εραστή

Κατερινόπουλος: Έρχονται συλλήψεις για την υπόθεση της Πάτρας και θα είναι πάνω από τρεις

Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα γύρισε με εγκεφαλική βλάβη και η Ρούλα ήθελε ταξίδια»