ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Λίγο πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, το «έπαιζε» μάνατζερ του Μάνου Δασκαλάκη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Λίγο πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, το «έπαιζε» μάνατζερ του Μάνου Δασκαλάκη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας – Το μήνυμα της κατηγορούμενης στην Super Κική έναν μήνα πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Καθημερινά βγαίνουν νέα στοιχεία και αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των θανατών των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Την ώρα όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, η γνωστή influencer, Super Κική μέσα από Instagram stories στον προσωπικό της λογαριασμό, αποκάλυψε πως η 33χρονη της είχε στείλει μήνυμα και της είχε ζητήσει να βοηθήσει τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη στην προώθηση του τραγουδιού του.

To μήνυμα αυτό εστάλη στις 21 Δεκεμβρίου, δηλαδή έναν περίπου μήνα πριν τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, που απεβίωσε στις 29 Ιανουαρίου του 2022.

Η κατηγορούμενη εμφανιζόταν τότε ως μάνατζερ του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της, ενώ το μήνυμα έγραφε: «Καλημέρα σας και καλές γιορτές. Έχω αναλάβει την προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα, ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολλή όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μία κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Σας στέλνω το λινκ». Το ίδιο μήνυμα είχε στείλει η 33χρονη και σε άλλα γνωστά πρόσωπα της εγχώριας showbiz.

Το μήνυμα που είχε στείλει στην Super Κική.

«Κλειδί» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Ο τάφος του παιδιού ανοίχτηκε μετά από εντολή της 18ης ανακρίτριας, στο πλαίσιο της έρευνας για την ανθρωποκτονία της, από την προφυλακισμένη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου. Πριν την έναρξη της διαδικασίας ανάσυρσης τελέστηκε τρισάγιο, ενώ παρούσα στη διαδικασία ήταν και η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, αστυνομικοί, εισαγγελέας, αλλά και ιδιώτης ερευνητής που αναζητά απαντήσεις στο θάνατο της σπιτονοικυράς του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Το κρίσιμο ερώτημα είναι πλέον αν τελικά η Πισπιρίγκου και ο Δασκαλάκης έθαψαν το τάμπλετ μαζί με το παιδί γιατί ήταν το αγαπημένο του παιχνίδι ή ήθελαν να κρύψουν μια για πάντα ορισμένα στοιχεία.

Ωστόσο, ακόμα κι αν ακούγεται λογικός ο ισχυρισμός ότι το τάμπλετ ήταν η αγαπημένη συσκευή της 9χρονης Τζωρτζίνας, αποτελεί ερώτημα το γεγονός πώς ένα παιδί που για μήνες δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τάμπλετ λόγω της εγκεφαλοπάειας, θεωρήθηκε ότι είχε αυτό ως «αγαπημένο αντικείμενο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι αξιωματικοί της Αστυνομίας θα ψάξουν να βρουν ενδεχόμενα ηλεκτρονικά ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου: Αναζητήσεις ή/και επαφές της και αν υπάρχουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη διαδρομή της κεταμίνης.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στο MEGΑ ο Γιώργος Αναστασόπουλος από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», «για την κεταμίνη φαίνεται πως υπάρχει συνδυαστική διαδικασία, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε την αναζήτηση στο διαδίκτυο και μετά το πιθανότερο είναι ότι την προμηθεύτηκε χέρι με χέρι. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι συγγενής της αυτός που της την έδωσε».

Επίσης, αναμένεται το πόρισμα από την άρση τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου καθώς υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι εντοπίστηκαν οχτώ κινητά.

«Δεν θα βγάλει κάτι η εκταφή της Τζωρτζίνας», διαμηνύει από τη φυλακή η Πισπιρίγκου, ενώ και η αδελφή της υποστηρίζει ότι το τάμπλετ χρησιμοποιούνταν μόνο για να βλέπει κινούμενα σχέδια η μικρή Τζωρτζίνα.

Οι απαντήσεις αναμένονται εντός της ερχόμενης εβδομάδας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για νέες αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν τους πάντες.

Διαβάστε επίσης:

Λέων για Πάτρα: «Φαίνεται ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια και στους θανάτους Μαλένας και Ίριδας»

Πάτρα: Ο κουμπάρος - ψαράς διαψεύδει ότι είχε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: «Κλειδί» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας – Τι κρύβουν τα αρχεία που «θάφτηκαν» με το παιδί

Σχετικές ειδήσεις