ΕΛΛΑΔΑ

Κλέλια Ρένεση για υγειονομικούς σε αναστολή: Δώστε στον κόσμο πίσω τη δουλειά του

Κλέλια Ρένεση για υγειονομικούς σε αναστολή: Δώστε στον κόσμο πίσω τη δουλειά του
H Κλέλια Ρένεση ζητά να επιστρέψουν στην εργασία τους οι υγειονομικοί που είναι σε αναστολή

H Κλέλια Ρένεση ζητά να επιστρέψουν στην εργασία τους οι υγειονομικοί που είναι σε αναστολή

Αναφανδόν υπέρ των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή επειδή επέλεξαν να μην προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους για τον κορονοϊό τάχθηκε η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση με ανάρτησή της στο Instagram.

Με αφορμή το γεγονός ότι ορισμένοι από τους υγειονομικούς έχουν συμπληρώσει 21 ημέρες απεργίας πείνας διεκδικώντας την επιστροφή στην εργασία τους, η Κλέλια Ρένεση τονίζει στην ανάρτησή της: «Δώστε στον κόσμο πίσω τη δουλειά του».

«Εξαθλιωμένοι, εξαντλημένοι, πλήρως φτωχοποιημένοι, εγκαταλελειμμένοι από όλους, εκατοντάδες συμπολίτες μας παλεύουν για το δικαίωμα της εργασίας σε ένα κράτος που απεδείχθη τυφλό , κουφό και άκαμπτο» τονίζει η Κλέλια Ρένεση.

Παράλληλα η ηθοποιός προανήγγειλε ότι την ερχόμενη Πέμπτη (14/04) θα είναι έξω από το υπουργείο Υγείας στο πλευρό των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Μαρτίου κατατέθηκε στη Βουλή τροπολογία που προβλέπει παράταση της αναστολής εργασίας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου για τους υγειονομικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί.

«Αυτός που επιλέγει να μην είναι εμβολιασμένος, επιλέγει και να μην είναι στο σύστημα. Συνεχίζεται η παράταση της αναστολής. Όσο διαρκεί η πανδημία… αυτοί που θα είναι στο σύστημα υγείας θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι» είχε πει τότε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Διαβάστε επίσης:

Κλέλια Ρένεση για την Ουκρανία: «Τόσα χρόνια μας εκπαίδευσαν να εξαρτόμαστε από τους άλλους» (photo)