ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ποια είναι η γυναίκα που φροντίζει το μνήμα της Τζωρτζίνας;

Πάτρα: Ποια είναι η γυναίκα που φροντίζει το μνήμα της Τζωρτζίνας;

Ύστερα από τη διάνοιξη του τάφου, μια γυναίκα βρέθηκε στο κοιμητήριο Συχαινών στην Πάτρα και φρόντισε το μνήμα του μικρού κοριτσιού

Η Όλγα Λαφαζάνη με την κάμερα του Happy Day βρέθηκε στην Πάτρα με αφορμή την υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών και τη διάνοιξη του τάφου της Τζωρτζίνας, έτσι ώστε να ανασυρθεί το tablet που είχε βάλει η μητέρα του, Ρούλα Πισπιρίγκου, ως το αγαπημένο της αντικείμενο, την ημέρα της κηδείας.

Το tablet βρέθηκε κάτω από το κεφάλι της Τζωρτζίνας και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να αντληθούν και να βοηθήσουν στην εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο του παιδιού.

Ύστερα από τη διάνοιξη του τάφου, μια γυναίκα βρέθηκε στο κοιμητήριο Συχαινών και φρόντισε το μνήμα του μικρού κοριτσιού. Πρόκειται για τη «νονά» της, η οποία είχε βάλει τα αγαπημένα αρκουδάκια και τα παιχνίδια της Τζωρτζίνας στο μνήμα. Η γυναίκα αυτή δεν είναι η πραγματική νονά της Τζωρτζίνας, αλλά ένας άνθρωπος που η μικρή αγαπούσε και της είχε μεγάλη αδυναμία.

Η γυναίκα πηγαίνει στον τάφο συχνά, ενώ όπως μετέφερε η Όλγα Λαφαζάνη, πριν από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη πήγαινε στο μνήμα, όμως λόγω της παρουσίας των δημοσιογράφων έχει σταματήσει να το κάνει.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα - Λέων: Ο ορισμός της ασφυξίας υπάρχει για την Ίριδα - Η Τζωρτζίνα βασανίστηκε πάρα πολύ

Πάτρα: Το μόνιτoρ της Τζωρτζίνας δείχνει τον δολοφόνο;

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Γιατί ο γιατρός της Τζωρτζίνας ζήτησε να διερευνηθεί η τροπονίνη;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Λίγο πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, το «έπαιζε» μάνατζερ του Μάνου Δασκαλάκη