ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καβγάδιζε στο Facebook την ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καβγάδιζε στο Facebook την ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας
Τι βρέθηκε στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας
Intime News

Ανατριχιάζουν οι απαντήσεις που έδινε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο facebook την ίδια ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας, όταν κάποιοι έγραφαν πως «κάτι περίεργο συμβαίνει».

Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, δεν δίσταζε να επιτεθεί σε όσους σχολίαζαν και μάλιστα να επικαλείται «γονίδιο» το οποίο σκότωσε τα παιδιά της, σύμφωνα με το flamis.

Πάτρα: Τι βρέθηκε στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Ευρήματα τα οποία δεν φαίνεται να προσθέτουν κάτι στην έρευνα για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα φέρεται να εντόπισαν τα στελέχη της ΕΛΑΣ που ερεύνησαν το τάμπλετ το οποίο είχε θαφτεί μαζί με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος στο τάμπλετ το οποίο ανασύρθηκε από τον τάφο της 9χρονης μέσα στο Σαββατοκύριακο βρέθηκαν μόνο τρία βίντεο και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η οποία δεν φαίνεται να οδηγεί κάπου καθώς όπως διαπιστώθηκε ήταν ο ένας και μοναδικός λογαριασμός της Ρούλας Πισπιρίγκου που ούτως ή άλλως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει στη διάθεσή του, από το κινητό της 33χρονης την ώρα της σύλληψής της.

Όπως μετέφερε στον ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής στο τάμπλετ της Τζωρτζινας βρέθηκαν ένα βίντεο με την Πέπα το γουρουνάκι, ένα βίντεο από τη δημοφιλή σειρά «Παραπέντε» και ένα ακόμα βίντεο.

Ο ίδιος εκτίμησε, δε, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε χέρι-χέρι την κεταμίνη, την ουσία που βρέθηκε σε μεγάλη συγκέντρωση στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, καθώς ήταν σε γνώση της ότι αν χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο θα αφήσει ηλεκτρονικά ίχνη.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Υπάρχει κενό στην υπόθεση», λέει ο Κατερινόπουλος (vid)