ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ανακτήθηκε το τάμπλετ της Τζωρτζίνας - Ψάχνουν μυστικά και επαφές της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Ανακτήθηκε το τάμπλετ της Τζωρτζίνας - Ψάχνουν μυστικά και επαφές της Ρούλας Πισπιρίγκου
Το τάμπλετ μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής

Οι ειδικοί θα ψάξουν τα βρουν τα ηλεκτρονικά ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ανασύρθηκε το πρωί του Σαββάτου το τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας στην Πάτρα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση του θανάτου της, για την οποία έχει ήδη προφυλακιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το τάμπλετ μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να φανεί εάν μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τον θάνατο της 9χρονης από την θανατηφόρα δόση κεταμίνης.

Οι ειδικοί θα ερευνήσουν αν τοποθετήθηκε εκεί για να κρυφτούν στοιχεία ή εάν οι γονείς της μικρής ήθελαν να αφήσουν στην τελευταία κατοικία του παιδιού το αγαπημένο του αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ειδικοί θα ψάξουν τα βρουν τα ηλεκτρονικά ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου: τις αναζητήσεις και τις επαφές της ενώ θα ερευνηθεί αν στο τάμπλετ που έθαψε η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της βρίσκεται η διαδρομή της κεταμίνης.

Υπενθυμίζεται πως έπειτα από εντολή της 18ης ανακρίτριας, στο πλαίσιο της έρευνας για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας από την προφυλακισμένη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, προχώρησε το άνοιγμα του τάφου ώστε να ανακτηθεί το ταμπλετ που είχε τοποθετηθεί μέσα στο φέρετρο της 9χρονης. Πριν την έναρξη της εκταφής τελέστηκε τρισάγιο. Παρούσα στη διαδικασία ήταν και η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, αστυνομικοί, εισαγγελέας, ο ιερέας που διάβασε το τρισάγιο, συγγενείς, άνθρωποι του Δήμου, αλλά και ιδιώτης ερευνητής, που ψάχνει απαντήσεις για τον θάνατο της σπιτονοικυράς του ζεύγους Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου.

«Δεν θα βγάλει κάτι η εκταφή της Τζωρτζίνας», λέει η Ρούλα που έθαψε το τάμπλετ

Την ίδια ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου διαμήνυσε τις προηγούμενες ημέρες μέσω του δικηγόρου της πως «δεν θα βγάλει κάτι η εκταφή της Τζωρτζίνας».

Το ίδιο έσπευσε να υποστηρίξει και η αδελφή της Δήμητρα η οποία σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι η Τζωρτζίνα έβλεπε κινούμενα σχέδια στη ηλεκτρονική συσκευή.

Σημειώνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αναφερθεί στο τάμπλετ όταν είχε ερωτηθεί από την Αγγελική Νικολούλη γιατί έψαχνε να δει αν υπάρχουν κάμερες στον θάλαμο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν η κόρη της λέγοντας πως φοβόταν μην της κλέψουν τη συσκευή.

Για την προμήθεια της κεταμίνης υπάρχει συνεργός; – Τι αναζητούν οι Αρχές

Σύμφωνα με την «Πελοπόννησο», οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών ενεργούν με κάθε μυστικότητα και έχουν «σαρώσει» τις φαρμακαποθήκες, όπως και άλλα σημεία πώλησης από τα οποία θα μπορούσε κάποιος να προμηθευτεί παράνομα την κεταμίνη.

Περισσότερη έμφαση δίδεται σε μια «συνεργασία» που θα μπορούσε να έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου με συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο έχει σχέση με «ουσίες».

Στην Αστυνομία έχουν περιέλθει πληροφορίες για το άτομο αυτό, που ήταν τακτικός συνομιλητής της κατηγορουμένης πριν προφυλακισθεί. Από το άνοιγμα των 8 κινητών της Ρούλας, αλλά και από τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο, ενδέχεται να αποκαλυφθεί κάποιος «συνδυασμός» που θα φέρει στο φως τον τρόπο που έφθασε στα χέρια της η κεταμίνη, αν βέβαια δεν είναι κάποιος άλλος εκείνος που πιθανώς διοχέτευσε τη θανατηφόρο ουσία στον οργανισμό της κόρης της.

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Εκεί είναι το επισκεπτήριο ας πάει όποτε θέλει ο κύριος Δασκαλάκης»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Φοβάται για τη ζωή της - Δεν τρώει λόγω κακής ψυχολογίας»

Πάτρα: «Στη Μαλένα έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις και δεν απέδωσαν τίποτα» (video)

Φως στο Τούνελ: Απίστευτο σερί τηλεθέασης και παγκόσμια πρωτιά στο Twitter