Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: «Στη Μαλένα έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις και δεν απέδωσαν τίποτα» (video)

Newsbomb

Πάτρα: «Για τη Μαλένα τα ευρήματα παραπέμπουν σε ασφυκτικό θάνατο. Κατά τη δική μου κρίση δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό συνέβη», τόνισε ιατροδικαστής Λέων.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη της εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με νέα στοιχεία να έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε σχετικά ο πρόεδρος των Ιατροδικαστών Ελλάδας, Γρηγόρης Λέων.

«Στη Μαλένα, έχουν γίνει τοξικολογικές εξετάσεις σε ευρύτατο φάσμα, και δεν απέδωσαν τίποτα. Το να ισχυριζόμαστε ότι λάμβανε κάποια ουσία, προφανώς και δεν μπορεί να υποστηριχτεί. Η ηπατική ανεπάρκεια είναι εκτίμηση της συναδέλφου, έχει αμφισβητηθεί από το δεύτερο πραγματογνώμονα, και η επιτροπή που επανεξετάζει τα ευρήματα θα δώσει την απάντηση», ανέφερε ο κ. Λέων.

«Ο κ. Τσαντίρης έχει δημόσια δηλώσει ότι δεν υπάρχει ηπατική ανεπάρκεια», πρόσθεσε.

«Για τη Μαλένα τα ευρήματα παραπέμπουν σε ασφυκτικό θάνατο. Κατά τη δική μου κρίση δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό συνέβη», τόνισε ακόμα ο κ. Λέων.

«Για να δοθεί επιστημονική απάντηση πρέπει να έχουμε όλα τα δεδομένα. Για τη Τζωρτζίνα αναφέρονται επεισόδια που η ιατροδικαστική επιστήμη δεν μπορεί να τα μελετήσει πλέον, έγιναν 6-7 μήνες πριν το θάνατο του παιδιού. Εκεί θα παίξουν ρόλο τα όσα θα πουν οι θεράποντες ιατροί. Δεν πρέπει να έχουμε αμφιβολία ότι οι μηχανισμοί που οδηγούσαν στα επεισόδια του παιδιού, μπορεί να μην ήταν πάντα οι ίδιοι. Είχαμε ένα παιδί υγιές που έπαθε εγκεφαλοπάθεια από έλλειψη οξυγόνου», είπε κλείνοντας ο κ. Λέων.

Διαβάστε επίσης:

Φως στο Τούνελ: Απίστευτο σερί τηλεθέασης και παγκόσμια πρωτιά στο Twittter

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ούρλιαζε σε δημοσιογράφο - Να δει τι ο εισαγγελέας, αν σκοτώσαμε τα παιδιά;

Πάτρα: «Η Ρούλα είχε σχέση με συγγενή του Μάνου - Την ξυλοκόπησε μπροστά στην Τζωρτζίνα»