ΕΛΛΑΔΑ

Οργισμένη απάντηση του γιού του Γιάννη Κυριόπουλου στον Γιώργο Κύρτσο: Δεν σας επιτρέπω

Οργισμένη απάντηση του γιού του Γιάννη Κυριόπουλου στον Γιώργο Κύρτσο: Δεν σας επιτρέπω
Η πολιτική σύνδεση που επιχείρησε να κάνει ο Γιώργος Κύρτσος με τον θάνατο του Γιάννη Κυριόπουλου προκάλεσε την οργή του γιου του καθηγητή

Η πολιτική σύνδεση που επιχείρησε να κάνει ο Γιώργος Κύρτσος με τον θάνατο του Γιάννη Κυριόπουλου προκάλεσε την οργή του γιου του καθηγητή που έφυγε από τη ζωή

Την οργισμένη αντίδραση του γιου του Γιαννη Κυριόπουλου του καθηγητή Οικονομικών της Υγείας ο οποίος έφυγε από τη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλευόταν προκάλεσε το πολιτικό «παιχνίδι» που επέλεξε να κάνει ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόσφατα διαγραφείς από τη ΝΔ ευρωβουλευτής έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ότι ο Γιάννης Κυριόπουλος «έφυγε» από κορονοϊό ενώ ήταν τριπλοεμβολιασμένος θέτοντας και ερωτήματα και καταλήγοντας ότι «ο Μητσοτ. δεν ασχολείται..».

«Προς ενημέρωσή σας, ο πατέρας μου ήταν ανοσοκασταλμένος έχοντας λάβει βαριές θεραπείες για χρόνιο και σοβαρό τύπο καρκίνου. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τέτοιου είδους πολιτική χρησιμοποιώντας το όνομα του πατέρα μου» απάντησε σε έντονο ύφος ο γιος του Γιάννη Κυριόπουλου, Ηλίας, ο οποίος είναι επίκουρος καθηγητής στο London School of Economics (LSE) και Research Assistant στο LSE Health.

Δείτε τις επίμαχες αναρτήσεις:

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο καθηγητής Γιάννης Κυριόπουλος - Ήταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ Covid

Συλλυπητήρια για το θάνατο Κυριόπουλου από την πολιτική ηγεσία και την επιστημονική κοινότητα