ΕΛΛΑΔΑ

«Θέλω 6.000 ευρώ, αλλιώς θα απαγάγω την κόρη σου»

«Θέλω 6.000 ευρώ, αλλιώς θα απαγάγω την κόρη σου»

Αυτά τα απειλητικά λόγια ήταν γραμμένα σε ένα σημείωμα που είχε αφήσει ένας άγνωστος στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου ενός 49χρονου στο Κόμμα Λαμίας.

Ωστόσο, δύο μήνες αργότερα διαπιστώθηκε από την Αστυνομία, ότι πίσω από το πρόσωπο του εκβιαστή, κρυβόταν ένας γείτονας...

Το περιστατικό που αναστάτωσε τον 49χρονο σημειώθηκε στις 16 Φεβρουαρίου, όταν ο ανυποψίαστος άνδρας πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του. Ξαφνικά, ένα χαρτάκι που ήταν «γαντζωμένο» στο παρμπρίζ του κίνησε την περιέργεια. Ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα βρισκόταν θύμα ενός εκβιαστή, ο οποίος του ζητούσε 6.000 ευρώ, αλλιώς θα έκλεβε την κόρη του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Lamiareport.gr, ο δράστης απαιτούσε από τον 49χρονο να αφήσει τα χρήματα σε κάποιο σημείο της αυλής του σπιτιού του.

«Θα σου σπάσω το αυτοκίνητο»

Οι απειλές συνεχίστηκαν και το επόμενο πρωί... Το μήνυμα αυτή τη φορά που βρήκε και πάλι στο αυτοκίνητό του ο 49χρονος ήταν ότι θα του σπάσει το όχημα, καθώς δεν ακολούθησε τις οδηγίες του.

Ο 49χρονος κατέφυγε στην Αστυνομία, όπου αμέσως σήμανε συναγερμός.

Έπειτα από έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο εκβιαστής ήταν ένας 33χρονος γείτονάς του, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.