ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μάρτυρες καταγγέλλουν ότι έχουν δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα

Πάτρα: Μάρτυρες καταγγέλλουν ότι έχουν δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα

Πάτρα: Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσωπα που έχουν καταθέσει ήδη για την πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών έχουν προχωρήσει σε καταγγελία για απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχθηκαν.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Μιχάλης Βασιλάκης, μετέδωσε αποκλειστικές του πληροφορίες που αναφέρουν πως άτομα τα οποία έχουν καταθέσει για την υπόθεση της Πάτρας έχουν δεχθεί απειλές. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε πως τα πρόσωπα που κατέθεσαν έχουν δεχθεί απειλές είτε μέσω τηλεφωνημάτων, είτε μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Την ίδια στιγμή, ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, ανέφερε πως ενημέρωσε και άλλες αρχές εκτός από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σήμερα (15/4), στη 18η Τακτική Ανακρίτρια κατέθεσαν άλλοι τρεις γιατροί και σύμφωνα με την ΕΡΤ ένας από τους παιδιάτρους του Καραμανδάνειου που κατέθεσε σήμερα, υποστήριξε πως την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 η 9χρονη Τζωρτζίνα είχε καθαρές εξετάσεις και είχε ενημερώσει τη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, πως το παιδί θα πάρει εξιτήριο.

Αργότερα, οι ίδιοι οι γιατροί ενημέρωσαν ότι το παιδί αισθάνθηκε αδιαθεσία και τελικά παρέμεινε στο νοσοκομείο, ενώ δυο 24ωρα αργότερα υπέστη το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο.