ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Η Πισπιρίγκου πίσω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα σε εκπομπή; Στο «κάδρο» και η μητέρα της

Πάτρα: Η Πισπιρίγκου πίσω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα σε εκπομπή; Στο «κάδρο» και η μητέρα της
Νέες αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου
INTIME

Πάτρα: Ισχυρές ενδείξεις πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι το πρόσωπο πίσω από δυο ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγιναν σε δημοσιογράφο έχουν εντοπίσει οι Αρχές.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας καθώς στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται δυο ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγιναν σε δημοσιογράφο και σύμφωνα με ενδείξεις στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν η... Ρούλα Πισπιρίγκου!

Αυτό ανέφερε η οικογένεια του εν διαστάσει συζύγου της 33χρονης, Μάνου Δασκαλάκη στις Αρχές και πλέον έχει ξεκινήσει η διερεύνηση από την ΕΛ.ΑΣ. καθώς αν αποδειχτεί θα είναι σαν να έχει ομολογήσει η Πισπιρίγκου τις δολοφονίες των τριών παιδιών.

Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να βρίσκεται από πίσω και κάποιο μέλος της οικογένειας αφού το «άγνωστο» πρόσωπο που κάλεσε τη δημοσιογράφο έκανε λόγο για «δολοφονία» των τριών παιδιών, προσπαθώντας να ενοχοποιήσει τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Η μητέρα της πίσω από τα τηλεφωνήματα»

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρωινού» τα εν λόγω ανώνυμα τηλεφωνήματα έγιναν από τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μάλιστα, αντιπαρέβαλε το απόσπασμα ενός από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα με συνεντεύξεις της μητέρας της 33χρονης στα ΜΜΕ, διερωτώμενοι αν μοιάζουν οι δυο φωνές.

Αυτό είναι το πρόσωπο που «στηρίζει» την Πισπιρίγκου στη φυλακή

Παράλληλα, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για το πρόσωπο που στηρίζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου, η Ρούλα είχε μιλήσει για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, λέγοντας πως επικοινωνεί μαζί του από τη φυλακή.

«Είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο με στήριξε όταν άρχισε όλη αυτή η δημοσιότητα, ένα άτομο που με στήριξε πάρα πολύ και με στηρίζει ακόμα», είχε πει η ίδια.

Η Ρούλα αναφέρει πως ο συγκεκριμένος άνδρας «ήταν το στήριγμά της» και στάθηκε στο πλευρό της, ενώ τονίζει πως είχε χωρίσει πολύ καιρό νωρίτερα με τον Μάνο Δασκαλάκη. Μάλιστα, ο σύζυγος της Ρούλας γνωρίζει για τη νέο άνδρα που μπήκε στη ζωή της, αφού η ίδια του έχει πει ότι «συνδέονται με μια βαθιά σχέση και επαφή».

Το μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη σε ιστοσελίδα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ένα μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη την ημέρα θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, φέρνει στην επιφάνεια την ανησυχία του για τη δημοσιότητα που πήραν οι τρεις απώλειες της οικογένειας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης σε δηλώσεις του έχει αναφέρει πως η έντονη ανησυχία που έδειχνε η Ρούλα Πισπιρίγου για τη δημοσιότητα που είχαν πάρει οι θάνατοι των τριών παιδιών της οικογένειας του είχε κινήσει κάποιες υποψίες. Ένα μήνυμα που είχε στείλει ο ίδιος στην ιστοσελίδα pelop.gr, όμως, δείχνει ότι κι εκείνος ανησυχούσε και από το ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκα προκύπτουν ανάλογες υποψίες και για τον ίδιο, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους από την Πάτρα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα pelop.gr δημοσίευσε το μήνυμα που είχε στείλει ο Μάνος Δασκαλάκης, στις 29 Ιανουαρίου, μέσω messenger στον αρχισυντάκτη του αθλητικού τμήματος της «Π» και της ιστοσελίδας, Βαγγέλη Γερογιάννη την ημέρα θανάτου της Τζωρτζίνας. «Σεβαστείτε… Μην ανεβάζετε τίποτα. Κατέβασέ το. Γράφετε ότι θέλετε…», έγραφε το μήνυμα καθώς η ιστοσελίδα το απόγευμα είχε πληροφορηθεί τον θάνατο της Τζωρτζίνας και είχε δημοσιεύσει την είδηση γράφοντας μεταξύ άλλων «ο θάνατος της εγείρει ερωτήματα, αφού πρόκειται για το τρίτο παιδί της ίδιας οικογένειας, που σε σύντομο χρονικό διάστημα φεύγει από τη ζωή».

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ωστόσο, στη συνέντευξη που έδωσε στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη, όταν ρωτήθηκε για το γιατί ζήτησε να αποσυρθεί το δημοσίευμα, έπεσε σε αντιφάσεις. Αρχικά ισχυρίστηκε πως τηλεφώνησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» λέγοντας ότι ήθελε να κατέβει η είδηση επειδή δεν είχαν ενημερωθεί οι συγγενείς και οι γιαγιάδες των παιδιών, ενώ ανέφερε άλλο όνομα δημοσιογράφου, του αρχισυντάκτη Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου.

Κάτι τέτοιο διαψεύδεται από τον δημοσιογραφικό οργανισμό στην Πάτρα, και μάλιστα σε ρεπορτάζ που δημοσιεύει σήμερα (19/4), απευθύνει σημαντικά ερωτήματα στον Μάνο Δασκαλάκη. «Γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης, στις 29 Ιανουαρίου, επιχείρησε να «αποκρύψει» τη δημοσιοποίηση του θανάτου και του τρίτου παιδιού του; Γιατί χαρακτήρισε μία αληθή είδηση…ως αναληθή, με τη φράση «γράφετε ό,τι θέλετε…»; Πού βρήκε τη δύναμη – την ημέρα που έχασε τον παιδί του – να ασχοληθεί με το τι γράφει το κάθε ΜΜΕ; Γιατί επιμένει να μη θέλει να απαντήσει για την έκδηλη ανησυχία του, τότε, που άρχισαν να εγείρονται ερωτήματα…περί περίεργων θανάτων;», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, ζητώντας απαντήσεις.

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία - 15 αμπούλες η ποσότητα κεταμίνης στο αίμα της Τζωρτζίνας

Χωρίς σταματημό συνεχίζονται οι καταθέσεις γιατρών που χειρίστηκαν την περίπτωση της Τζωρτζίνας στο Καραμανδανειο νοσοκομείο. Στην ανακρίτρια κατέθεσε χθες η πρώτη γιατρός που είδε το παιδί στα εξωτερικά ιατρεία, κάνοντας λόγο για την επιμονή της μητέρας να γίνει εισαγωγή του παιδιού παρά το γεγονός ότι οι περιγραφές της για την κατάσταση της υγείας του ήταν ασαφείς, ενώ δεν συμβάδιζαν και με την εικόνα των εξετάσεων.

Ο ιατροδικαστής Παντελής Αλέξανδρου, μίλησε για τις περιπτώσεις χορήγησης κεταμίνης σε ασθενή και τι σημαίνει η ποσότητα της ουσία που ανιχνεύθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ο κ. Αλεξάνδρου επισήμανε αρχικά πως στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ όπου υπάρχουν τα φιαλίδια με την κεταμίνη βρίσκονται σε μία σειρά προκειμένου να αποφεύγονται λάθη.

Σε ό,τι αφορά την κεταμίνηπου ανιχνεύθηκε βάσει δεδομένων και στο αίμα αλλά και στα ούρα, σημαίνει ότι χορηγήθηκε εν ζωή, εξήγησε ο ιατροδικαστής.

«Άρα έχουμε έναν οργανισμό ο οποίο μεταβόλισε την κεταμίνη σε nor- κεταμίνη, άρα είναι εν ζωή, άρα είναι προγενέστερος ο χρόνος» τόνισε μιλώντας στο Mega.

Αναφορικά με τις αμπούλες που χρησιμοποιούνται για την ανάνηψη, είπε πως είναι αμπούλες των 2 ml και έχουν μέσα 100 μιλιγκράμ κεταμίνης.

«Σε ένα παιδάκι 25-30 κιλά θα χορηγείτο σε φάση ανάνηψης, περίπου 1 ml, αραιωμένο με περίπου 10-20 ml διαλύματος, φυσιολογικού ορού» ανέφερε.

Η ποσότητα ωστόσο που ανιχνεύθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα είναι μία ποσότητα που θα χρειαζόντουσαν 3 βαλίτσες ανάνηψης και 10 έως 15 αμπούλες, εξήγησε ο κ. Αλεξάνδρου, ενώ σημείωσε πως στα έγγραφα του νοσοκομείου δεν αναφέρεται χορήγηση κεταμίνης.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό είναι το πρόσωπο που τη «στηρίζει» στη φυλακή

Πάτρα: Το μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη σε ιστοσελίδα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Αποκάλυψη Κατερινόπουλου για Μάνο Δασκαλάκη: Τα τελευταία 5-6 χρόνια είχε δουλέψει μόνο 14 μήνες

Σχετικές ειδήσεις