ΕΛΛΑΔΑ

Κατερινόπουλος: Γιατί φοβάται το τεστ dna η Πισπιρίγκου - «Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν»

H Ρούλα Πισπιρίγκου
H Ρούλα Πισπιρίγκου
Φωτογραφία αρχείου

Έτοιμη για μήνυση προς τον Μάνο Δασκαλάκη είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την πρόθεσή του να ζητήσει τεστ DNA για την Ίριδα και την Μαλένα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να φοβάται ένα πιθανό τεστ dna για Ίριδα και Μαλένα σύμφωνα με τον Θανάση Κατερινόπουλο. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, αναφερόμενος στην υπόθεση αναρωτήθηκε με νόημα αν η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κάνει μήνυση και… στην ανακρίτρια, σε περίπτωση που εκείνη διατάξει το τεστ.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είπε πως:

Ακούσαμε ότι ο Μάνος θέλει να γίνει τεστ DNA, αν αυτό αληθεύει. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να υποβάλλει όσες μηνύσεις θέλει για κάτι που έγινε ή και δεν έγινε εις βάρος του, αυτό το κρίνει η δικαιοσύνη. Πατέρας είναι κι αυτός, μάνα είναι κι αυτή, βεβαίως έχει το δικαίωμα, αλλά γιατί φοβάται, τι είναι αυτό που φοβάται. Αν δεν φοβάται θα μπορούσε να πει και η ίδια, ‘προχώρα, πάμε να κάνουμε το τεστ να αποδειχθεί. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Και αν ο Μάνος δεν πάει ο ίδιος να κάνει τεστ DNA και διαταχθεί από την ανακρίτρια να γίνει το τεστ, τότε θα κάνει μήνυση στην ανακρίτρια η κ. Πισπιρίγκου; Στα πλαίσια μιας έρευνας τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Δεν δεσμεύεται κανένας ανακριτής, κανένας δικαστικός να διατάξει οποιαδήποτε έρευνα η οποία θα συνεισφέρει στοιχεία για την απόδειξη της αλήθειας»

Ο κ. Κατερινόπουλος πρόσθεσε πως το τεστ DNA θα δείξει τα πραγματικά κίνητρα και θα έρθουν κι άλλες αποκαλύψεις.

«Με το τεστ DNA θα αποδειχθούν τα πάντα. Αν αποδειχθεί ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Θα βοηθήσει πολύ να δούμε ποια ήταν τα κίνητρα. Θα δώσει σωστή απάντηση στο κομμάτι των κινήτρων και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις. Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν και από τις δύο πλευρές. Θα χυθεί άπλετο φως».

Πάτρα: Οι αντιφάσεις των αδερφών Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Ίριδας

Παράλληλα, σε πλήρη αντίθεση έρχεται η κατάθεση παιδιάτρου της μικρής Τζωρτζίνας με τα λεγόμενα των αδελφών Πισπιρίγκου, αναφορικά με το ποιος βρήκε νεκρό το έξι μηνών βρέφος στην κούνια. Η γιατρός κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι η μητέρα της 9χρονης της είχε πει ότι η Τζωρτζίνα είχε βρει νεκρή την Ίριδα, ενώ Ρούλα και Δήμητρα ισχυρίζονται ότι εκείνες βρήκαν νεκρό το μωρό.

Σύμφωνα με το Star, η Δήμητρα Πισπιρίγκου θεωρείται ένα από τα βασικά πρόσωπα στην υπόθεση θανάτου της Ίριδας, αφού ήταν στο σπίτι μαζί με την αδελφή της και την Τζωρτζίνα. Μετά την κατάθεση της γιατρού, το Star και η Κωνσταντίνα Τσεγγενέ επικοινώνησαν εκ νέου μαζί της, προκειμένου να τοποθετηθεί ξανά στο επίμαχο ζήτημα. Ποιος βρήκε νεκρό το παιδί στην κούνια;

Η θεία των τριών κοριτσιών είναι κατηγορηματική ότι εκείνη βρήκε νεκρό το μωρό στο κρεβατάκι του, στις 11.30 το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου. Αυτό, όμως, έρχεται σε αντίθεση με όσα είχε ισχυριστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ειδικευόμενη παιδίατρο.

Σημειώνεται ότι ένα μήνα μετά τον θάνατο της Ίριδας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου σε τηλεφωνική επικοινωνία είχε αναφέρει ότι η Τζωρτζίνα κοιμόταν και εκείνη ήταν που είδε ότι το μωρό ήταν ακίνητο με μελανά χείλη.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εισαγγελική έρευνα για διαρροή της δικογραφίας

Λέων: Νέα συγκλονιστική αποκάλυψη - Η Τζωρτζίνα δεν υπέφερε μόνο από έναν εξωγενή παράγοντα

Πάτρα: Πότε αναμένονται νέες συλλήψεις - Τι είπε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας