ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση στους δρόμους: Κορυφώνεται η επιστροφή των Αθηναίων - Πού υπάρχουν προβλήματα

Κίνηση στους δρόμους: Κορυφώνεται η επιστροφή των Αθηναίων - Πού υπάρχουν προβλήματα
Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Intime.gr

Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα στην Αθήνα, με τα προβλήματα στις εθνικές οδούς να κάνουν την εμφάνισή τους.

Αυξημένη είναι η ροή των οχημάτων στις εθνικές οδους καθώς οι εκδρομείς του Πάσχα επιστρεφουν στο λεκανοπέδιο της Αττικής ενώ όσο περνάει η ώρα αναμένεται κορύφωση.

Η κίνηση είναι αυξημένη στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα από τον Ισθμό μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους, ενώ χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται από τα Μέγαρα μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας.

Στην Αθηνών – Λαμίας καθυστερήσεις παρατηρούνται στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της λίμνης Υλίκης, ενώ χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις γίνει η διέλευση των οχημάτων στα διόδια των Αφιδνών.

Να σημειωθεί πως από τις 12:00 έως τις 22:00 ισχύει για το ρεύμα εισόδου απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ενώ την Τρίτη (26/4) η απαγόρευση θα ισχύει από τις 11:00 έως τις 23:00.

Τέλος, η Τροχαία σε ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την κίνηση οχημάτων άμεσης ανάγκης για την αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων, περιστατικών ή άλλων αναγκών και απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.