ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Σκαφτούρου: Η χαριστική βολή των εκτελεστών - Τον πυροβόλησαν 3 φορές στο κεφάλι

Δολοφονία Σκαφτούρου: Η χαριστική βολή των εκτελεστών - Τον πυροβόλησαν 3 φορές στο κεφάλι

Γιάννης Σκαφτούρος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο προχωρούν οι έρευνες των Αρχών για την δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου, το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα μέσα στο σπίτι του στα Σκούρτα Βοιωτίας.

Μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έκθεσης, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για τον τρόπο δράσης των εκτελεστών, οι οποίοι χωρίς να υπολογίσουν τίποτα και μπροστά σε συγγενείς και φίλους του τον γάζωσαν με 13 σφαίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σώμα του ήταν διάτρητο καθώς δέχθηκε δέκα σφαίες από καλάσνικοφ ενώ τρεις από τις σφαίρες των εκτελεστών τον βρήκαν στο κεφάλι.

Όπως φαίνεται, οι δράστες ήθελαν να είναι σίγουροι όταν θα φεύγουν από το χωριό της Βοιωτίας πως ο 55χρονος επιχειρηματίας θα είναι σίγουρα νεκρός.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνες του Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση, οι δράστες πιθανόν να έφυγαν με κατεύθυνση προς Μέγαρα ή το Θριάσιο.

Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση, εκτιμούν ότι θα καταφέρουν να βρουν τα στοιχεία που χρειάζονται για τη διαδρομή που ακολούθησαν, τους συνεργούς που τους βοήθησαν όταν χάλασε η κλεμμένη μηχανή και το όχημα που πήραν με τη βία.

Δείτε το βίντεο του Mega που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Σκαφτούρου: Τα στοιχεία-σοκ από την ιατροδικαστική - «Δεν πρόλαβε να αντιδράσει»