ΕΛΛΑΔΑ

Ναυπακτία: Άγρια άλογα ποδοπάτησαν 17χρονο και 19χρονη - Διασωληνωμένος ο νεαρός

Ναυπακτία: Άγρια άλογα ποδοπάτησαν 17χρονο και 19χρονη - Διασωληνωμένος ο νεαρός

Πρωτοφανές ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ναυπακτία όπου άγρια άλογα ποδοπάτησαν έναν 17χρονο και μία 19χρονη που επέβαιναν σε μηχανάκι.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, με τον 17χρονο σε πιο σοβαρή κατάσταση, καθώς διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στην εντατική, με τα επόμενα 24ωρα να κρίνονται κρίσιμα για την ζωή του.

Το πρωτοφανές ατύχημα σημειώθηκε όταν τα δύο νεαρά παιδιά έκανα βόλτα με τοα μηχανάκι και ξαφνικά ήρθαν αντιμέτωποι με ένα κοπάδι άγριων αλόγων. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της 19χρονης μόλις τα άλογα τους είδαν έτρεξαν κατά πάνω τους με αποτέλεσμα να ανατραπούν από το όχημα και να πέσουν στο έδαφος. Τα άλογα στη συνέχεια τους ποδοπάτησαν με αποτέλεσμα και οι δύο να τραυματιστούν σοβαρά.

Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, ωστόσο επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ, ο 17χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής τα άλογα είναι άγρια και ανεξέλεγκτα καθώς αγριεύουν, αφηνιάζουν και γίνονται επικίνδυνα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega