ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Το «κλειδί» βρίσκεται στην κεταμίνη – Οι δυο ύποπτοι επισκέπτες της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου
Η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου
InTime / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πάτρα: Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση θρίλερ και οι δυο άνθρωποι που επισκέφτηκαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο νοσοκομείο. Η κεταμίνη θα δώσει τις απαντήσεις που αναζητούν Αρχές και δικαιοσύνη.

Περίπου ένας μήνας έχει περάσει από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την 33χρονη να παραμένει στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού ως κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Το βασικό ερώτημα που καλείται να απαντήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, αφορά στην κεταμίνη που ανιχνεύτηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού, καθώς τη στιγμή που αυτό έφυγε από τη ζωή μέσα στο δωμάτιο ήταν μόνο η ίδια.

Στην ουσία αυτή, που όπως φαίνεται ήταν θανατηφόρα για τη Τζωρτζίνα, βρίσκονται κι οι περισσότερες απαντήσεις που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της πολύκροτης υπόθεσης της Πάτρας. Ο διευθυντής της ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίου έχει ξεκαθαρίσει το πότε χορηγήθηκε από πλευράς γιατρών η κεταμίνη στο παιδί και πόσες φορές αναφέρει η δικογραφία ότι έγινε η χορήγηση. Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου από την πλευρά του, εξακολουθεί να τον αμφισβητεί.

Ο Ανδρέας Ηλιάδης, ωστόσο, με δηλώσεις του στο Mega ανέφερε πως στο παιδί χορηγήθηκε κεταμίνη μόνο μια φορά, στις 14 Απριλίου 2021. «Η Τζωρτζίνα είχε λάβει κεταμίνη μία φορά σε αυστηρά θεραπευτική δόση τα ξημερώματα της 14ης Απριλίου του 2021 για την διατήρηση της καταστολής ενώ βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη και υποστηριζόμενη μηχανικά μέσω αναπνευστήρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιάδης.

Η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, δια μέσου του δικηγόρου της, αναφέρει πως στη δικογραφία υπάρχουν δυο ημερομηνίες χορήγησης κεταμίνης στο παιδί και μάλιστα καμία από αυτές δεν συμπίπτει με αυτή που αναφέρει ο γιατρός. Οι ημερομηνίες αυτές, ωστόσο, αφορούν άλλο νοσοκομείο και οι χρόνοι προσδιορίζονται αρκετούς μήνες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Το νέο στοιχείο που φέρνει, όμως, στην επιφάνεια η εφημερίδα «Πελοπόννησος», αφορά στη συνάντηση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με δυο επισκέπτες στο κυλικείο του νοσοκομείου. «Είναι μια διερευνητέα περίπτωση αυτή, τα οποία ξεκίνησαν από την Πάτρα, έχουν σχέση φυσικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου, ο ένας μάλιστα από ότι λένε οι πληροφορίες μου κινείται σαν άτομο σε διερευνητέους» είπε ο δημοσιογράφος της εφημερίας Γιώργος Αναστασόπουλος. Την ίδια ώρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει στην αθωότητά της και υποστηρίζει πως σύντομα θα βρεθεί εκτός φυλακών…