ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Δεν θα γίνει εκταφή της Ίριδας και της Μαλένας – Τα νέα στοιχεία στην υπόθεση

Πάτρα: Δεν θα γίνει εκταφή της Ίριδας και της Μαλένας – Τα νέα στοιχεία στην υπόθεση

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση καθώς φαίνεται ότι δεν θα διαταχθεί εκταφή των δυο άλλων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία εξακολουθεί να παραμένει κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πόρισμα τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας θα είναι έτοιμο στο τέλος Μαΐου, ενώ όπως μετέδωσε το Mega δεν θα γίνει εν τέλει εκταφή των δυο κοριτσιών.

Ο Μάνος Δασκαλάκης από την πλευρά του, παρουσιάζεται αποφασισμένος να υποβάλλει το αίτημα για το τεστ πατρότητας για την Ίριδα και τη Μαλένα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου από την πλευρά της, παρουσιάζεται προσβεβλημένη και αναφέρει ότι μετά το τεστ θα υποβάλλει μήνυση.

Ειδικότερα, για τον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας η οποία βρέθηκε νεκρή στην κούνια της τον Μάρτιο του 2021, αναφέρθηκε ο ιατροδικαστής Λέων. «Όταν διαπιστώθηκε ο θάνατος έπρεπε να κληθεί η αστυνομία, η αστυνομία να καλέσει τον ιατροδικαστή και να γίνουν τα πάντα εντός του σπιτιού και στη συνέχεια να μεταφερθεί η σορός. Χάσαμε το σημαντικότερο στοιχείο που είναι η ώρα θανάτου και η αυτοψία», σχολίασε.

Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, σχολίασε «Μετά το θάνατο της Ίριδας ήταν όλοι υποψιασμένοι και ο εισαγγελέας ο κ. Μπισμπίκης και ο ιατροδικαστής ωστόσο δυστυχώς φτιάσαμε μέχρι ενός σημείου».

Η πλευρά της Ρούλα Πισπιρίγκου, δια του δικηγόρου της, ζητά την ολοκλήρωση του γονιδιακού ελέγχου καθώς όπως υποστηρίζει απομένει ένα 20% έτσι ώστε να αποδειχθούν όσα υποστηρίζει. «Μελετώντας τη δικογραφία, προέκυψε από τις καταθέσεις ότι έχει γίνει δύο φορές γονιδιακός έλεγχος. Έχει ερευνηθεί το 80% των γονιδίων και θα ζητήσουμε την ολοκλήρωση του γονιδιακού ελέγχου για να δούμε εάν θα προκύψει κάποιο νέο στοιχείο. Αυτό το 20% μπορεί να ανατρέψει την παρούσα εικόνα», σχολίασε ο Όθων Παπαδόπουλος.

Σε κάθε περίπτωση, όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των εξετάσεων που έχουν δρομολογηθεί, τόσο ο Μάνος Δασκαλάκης όσο και η Ρούλα Πισπιρίγκου, θα κληθούν να δώσουν κατάθεση και εξηγήσεις ενώπιον των Αρχών.

Σχετικές ειδήσεις