ΕΛΛΑΔΑ

Ασπρόπυργος: Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν οδηγό φορτηγού

Ασπρόπυργος: Ξυλοκόπησαν και στην συνέχεια λήστεψαν οδηγό φορτηγού
Έπειτα από 2 χιλιόμετρα, οι δράστες πετάνε τον οδηγό έξω από το αυτοκίνητο, κατεβαίνουν και τον σέρνουν.
Glomex

Άγριος ξυλοδαρμός και ληστεία με θύμα οδηγό φορτηγού σημειώθηκε στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας έπεσε ένας οδηγός από την Πολωνία στον Ασπρόπυργο όταν τρία νεαρά άτομα τον άρπαξαν και τον έβαλαν στο αυτοκίνητό τους προκειμένου να του αρπάξουν όλα του τα υπάρχοντα.

Βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας απεικονίζει τον άνδρα να περπατάει στο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Αθηνών κοντά στη γέφυρα Ασπροπύργου όταν το αυτοκίνητο των νεαρών σταματάει μπροστά του, με τον έναν να κατεβαίνει και να τον τραβάει με δύναμη μέσα, στα πίσω καθίσματα.

Στην συνέχεια το αυτοκίνητο, αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα ενώ στη διαδρομή, τον ξυλοκόπησαν με γροθιές και κλωτσιές αφαιρώντας του χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και τα κλειδιά του φορτηγού.

Έπειτα από περίπου 2 χιλιόμετρα, οι δράστες πετάνε τον οδηγό έξω από το αυτοκίνητο, κατεβαίνουν και τον σέρνουν για αρκετά μέτρα στο δρόμο ενώ του αρπάζουν και το κινητό του τηλέφωνο. Τελικά, εγκαταλείπουν το θύμα στη συμβολή των οδών Αγίου Γεωργίου και Ορφέως, τον οποίο βρήκαν τυχαία αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που περνούσαν από το σημείο.

Μετά από έρευνες της Ασφάλειας Ασπροπύργου, και από το στίγμα του κλεμμένου κινητού, συνελήφθη ένας 17χρονος ο οποίος αναγνωρίστηκε από τον Πολωνό, ως ένας από τους δράστες που τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν και παράλληλα γίνονται έρευνες για να ταυτοποιηθούν οι δύο συνεργοί του.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός παιδιού ΑΜΕΑ σε ειδικό σχολείο - Συγκάλυψη καταγγέλλει ο πατέρας του