ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 43χρονη – Σκληρός και αμετανόητος ο δράστης

Καβάλα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 43χρονη – Σκληρός και αμετανόητος ο δράστης

Καβάλα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 43χρονη φαρμακοποιό που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της – Στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας η νεκρώσιμος ακολουθία

Σήμερα Κυριακή, 8 Μαΐου, Παγκόσμια ημέρα της Μητέρας, φίλοι και συγγενείς θα αποχαιρετίσουν την αγαπημένη φαρμακοποιό, που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του 55χρονου συζύγου της στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου στην Καβάλα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας ενώ η 43χρονη θα ταφεί στο νεκροταφείο του χωριού. Στην κηδεία αναμένεται να παραστεί και ο αδερφός της, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ. Είχε έρθει στην Ελλάδα για το Πάσχα και είχε επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες μόλις πρόσφατα.

Τραγικές φιγούρες, τα δύο ανήλικα αγοράκια, 6 και 10 ετών, που είχε αποκτήσει με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της, ο οποίος στραγγάλισε τη γυναίκα μέσα στον χώρο του φαρμακείου της.

Όπως μετέδωσε το Star, ο 55χρονος ισχυρίζεται ότι σκότωσε τη γυναίκα του γιατί «τον πρόσβαλε».

Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα και σκόπευαν να πάρουν διαζύγιο.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το αποτρόπαιο έγκλημα, με φίλους της 43χρονης να κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που ήταν πάντα χαμογελαστή, που ότι και αν ένιωθε το έκρυβε βαθιά μέσα της.

Στο μεταξύ ο 55χρονος δράστης, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Καβάλας έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη δική του ζωή.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (06/05) η ιατροδικαστική εξέταση της 43χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με ιατροδικαστικές πηγές, η γυναίκα δολοφονήθηκε το απόγευμα της προηγούμενης μέρας μεταξύ 16.30 με 17.00. Από την ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαιώθηκε ότι η αιτία θανάτου της γυναίκας είναι ο στραγγαλισμός και ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Η γυναίκα έφερε εκδορές στην τραχυλική χώρα από τα νύχια και τα δάχτυλα του δράστη, οι οποίες προφανώς προκλήθηκαν στη διάρκεια του στραγγαλισμού. Επιπλέον, η γυναίκα έφερε κάταγμα υοειδές οστού, τραύμα το οποίο είναι σύνηθες στις περιπτώσεις στραγγαλισμού.

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: Το SMS του 55χρονου συζυγοκτόνου - Πώς προσπάθησε να παραπλανήσει τις Αρχές