ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Θρίλερ με την σπιτονοικοκυρά - «Δεν εμπιστευόταν καθόλου τον Μάνο Δασκαλάκη»

Πάτρα: Θρίλερ με την σπιτονοικοκυρά - «Δεν εμπιστευόταν καθόλου τον Μάνο Δασκαλάκη»

Πάτρα: Παράλληλα, ο δικηγόρος της 69χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, τόνισε πως τα κλειδιά του σπιτιού όπου έμενε το ζευγάρι Δασκαλάκης - Πισπιρίγκου, είναι άφαντα!

Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο MEGA για τις νέες εξελίξεις σε σχέση με την περιουσία της 69χρονης.

Ο κ.Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε στα λεγόμενα του Μάνου Δασκαλάκη για το σπίτι αλλά και για τα κλειδιά του σπιτιού της 69χρονης,

«Έχω προσκομίσει ότι εκπροσωπώ τον Δημήτριο Κούτρα, συγγενή της Ευγενίας Κούτρα. Εδώ και μία εβδομάδα αγνοούνται τα κλειδιά του σπιτιού. Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ευθύνη μεγαλύτερη από την Ρούλα Πισπιρίγκου. Είχαμε συνεννοηθεί με τους δικηγόρους ωστόσο ακόμα τα κλειδιά δεν υπάρχουν», ανέφερε αρχικά.

«Υπάρχει δήλωση της συμβολαιογράφου που έφτιαξε το πληρεξούσιο, που είπε ότι η Ευγενία Κούτρα δεν εμπιστευόταν καθόλου τον Μάνο Δασκαλάκη. Θα καταθέσουμε αγωγή για να δούμε μέσω της συμβολαιογράφου, για την κατάσταση της σπιτονοικοκυράς όταν συνετάχθη το πληρεξούσιο», πρόσθεσε.

«Δεν είχε κάποιον άλλον άνθρωπο να την βοηθήσει, ωστόσο δεν τον εμπιστευόταν», κατέληξε κλείνοντας ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Άτομο χωρίς συναίσθημα η Πισπιρίγκου

O ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα αλλά και για την αποστασιοποίηση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο κ. Σούρας τοποθετήθηκε για την στάση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε αρκετά, έδωσε πολλές συνεντεύξεις, αλλά τώρα μιλά ο δικηγόρος της. Αλλά δεν έχει καμία σχέση το να λέμε ότι πέθανε αιφνιδίως ένα παιδί», δήλωσε συμπληρωματικά ο κ. Σούρας.

«Έχουμε να κάνουμε με μία γυναίκα που έδωσε κεταμίνη στο παιδί της και το σκότωσε. Πρέπει να δούμε και την στάση του συζύγου, γιατί μαζί ήταν τόσο καιρό. Άμα δείτε το τί βγαίνει στην δημοσιότητα, καταλαβαίνετε ότι μένουμε όλοι με«ψηλά τα χέρια», είναι ένα περίεργο ζευγάρι και το ξέρουμε αυτό. Θα μιλήσω όταν τελειώσει η ιστορία, γιατί έχω πολλά στοιχεία μέσα από την έρευνά μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω καταλάβει ποια είναι η προσωπικότητά της. Όλες αυτές οι ερωτήσεις που μας γίνονται δεν έχουν απαντήσεις. Όταν δεν υπάρχει το συναισθηματικό κομμάτι, δεν υπάρχει απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα τύπου «μα η μάνα; μα το παιδί;». Είναι ένας άνθρωπος που τόλμησε να κατηγορήσει τους γιατρούς ότι χορήγησαν υπερβολική δόση κεταμίνης και σκότωσαν ένα παιδάκι. Βρίσκονται οι αμπούλες άθικτες και εξακολουθεί να λέει τα ίδια. Ψάχνουμε μία αλήθεια από εκείνη που έχει μία συγκεκριμένη γραμμή χωρίς συναίσθημα», κατέληξε ο κ. Σούρας.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων