ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τα μηνύματα Μάνου και Ρούλας - «Θα έχουμε απώλεια κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι;»

Μάνος Δασκαλάκης: «Θα έχουμε από μια απώλεια, κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι;», είχε πει στην Ρούλ
Ο Μάνος Δασκαλάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοούσε, καθώς δημιούργησε ερωτήματα.
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

Πάτρα: Τι απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης για το μήνυμα και τις απώλειες.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Λίγες ώρες έπειτα από τη δημοσιοποίηση των συνομιλιών της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη όπου το ζευγάρι φαίνεται να τσακώνεται έντονα, ο Μάνος δίνει τη δική του απάντηση.

Μεταξύ των μηνυμάτων που έχει ανταλλάξει το ζευγάρι, ο Δασκαλάκης κάνει λόγο για «απώλειες», κάθε φορά που χώριζαν: «Τι θα γίνει τώρα, θα έχουμε από μια απώλεια, κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι;», είχε γράψει συγκεκριμένα στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοούσε, καθώς δημιούργησε ερωτήματα για το αν αναφερόταν στους θανάτους των κοριτσιών. Όπως είπε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο οποίος επικοινώνησε με τον πατέρα των παιδιών, ο Μάνος ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη ατάκα αφορούσε την απόπειρα αυτοκτονίας που απειλούσε ότι θα κάνει η Ρούλα και όχι τις απώλειες των κοριτσιών.

Ισχυρίστηκε ότι στον τελευταίο μεγάλο καβγά που είχε το ζευγάρι, είχε ήδη «χαθεί» η Ίριδα και φοβόταν ότι θα είχαν και δεύτερη απώλεια, αν η Ρούλα έκανε πράξη την απειλή της και έδινε τέλος στη ζωή της.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι δε συνδέει την εν λόγω επικοινωνία με τον θάνατο της Μαλένας ούτε, φυσικά, με την Τζωρτζίνα, αφού εκείνη την περίοδο ήταν ακόμη ζωντανή και νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Την εκδοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τα μηνύματα που προδίδουν τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη μετέφερε ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υπογράμμισε ότι οι συγκεκριμένες διαδικτυακές στιχομυθίες δεν αποτελούν κατηγορία για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Στα συγκεκριμένα μηνύματα δε βλέπω τίποτα που να συνδέεται άμεσα με το κατηγορητήριο. Υπάρχει μια περιρέουσα ατμόσφαιρα με το ζευγάρι τότε, ωστόσο, ήταν και η καραντίνα το διάστημα εκείνο. Βρέθηκαν εγκλωβισμένοι κάτω από την ίδια στέγη και ήρθαν σε σύγκρουση, όπως τόσα άλλα ζευγάρια», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Από την αρχή που ξεκίνησε η στάση της απέναντι στο κατηγορητήριο, η κ. Πισπιρίγκου έχει καταθέσει στις Αρχές ότι είχε διαρκή σκαμπανεβάσματα με τον σύζυγό της τα τελευταία δύο χρόνια», κατέληξε ο δικηγόρος, απαντώντας για τις αντιφάσεις της Ρούλας σε όσα έλεγε για τη σχέση της με τον Μάνο.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ο δήμαρχος έπαυσε την κοινωνική λειτουργό που είχε κάνει άκαρπη έρευνα για την Τζωρτζίνα

Πάτρα: Ο υπερσύγχρονος φασματογράφος του ΑΠΘ μπορεί να βρει πως πέθαναν τα τρία παιδιά

Πάτρα: Τι απαντά η Ρούλα Πισπιρίγκου για τα μηνύματα του Μάνου Δασκαλάκη (vid)