ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή για την κεταμίνη «βλέπει» η πλευρά Πισπιρίγκου

Ανατροπή για την κεταμίνη «βλέπει» η πλευρά Πισπιρίγκου
Οι τεχνικοί σύμβουλοι φέρονται να αναφέρουν ότι η ώρα θανάτου του παιδιού δεν είναι αυτή που αναφέρει το Νοσοκομείο

Τι φέρονται να αναφέρουν οι τεχνικοί σύμβουλοι της Πισπιρίγκου

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της Τζωρτζίνας «βλέπει» η πλευρά της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, στοιχεία δηλαδή που θα ανατρέπουν, όπως λενε, το κατηγορητήριο που αναφέρει ότι την κεταμίνη προμήθευσε και χορήγησε στο παιδί η μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», οι 3 – 4 τεχνικοί σύμβουλοι της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχουν διαπιστώσει επουσιώδη κενά και αναπάντητα ερωτήματα, που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας από κεταμίνη, ενδονοσοκομειακά, δεν είναι καλά δεμένη και άρα και το κατηγορητήριο του Εισαγγελέα Αθηνών.

Οι τεχνικοί σύμβουλοι φέρονται να αναφέρουν ότι η ώρα θανάτου του παιδιού δεν είναι αυτή που το Νοσοκομείο αναφέρει, στις 2.30 το μεσημέρι αφότου ειδοποιήθηκε το προσωπικό του από τη μητέρα και αυτή εξήλθε του θαλάμου νοσηλείας. Ο θάνατος, φαίνεται να΄χει επέλθει αργότερα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες της εφημερίδας , από την έρευνα των τεχνικών συμβούλών προκύπτει ότι η κεταμίνη έχει χορηγηθεί ενδοφλεβίως, οπότε η δράση της είναι σε 1 λεπτό. Φαίνεται να έχει δοθεί μετά τις 3 το μεσημέρι.

Εντός της εβδομάδας φέρεται να είναι έτοιμος να καταθέσει στις Αρχές την έκθεσή του ο ιατροδικαστής Αθηνών, Σωτήρης Μπουζιάνης, ο οποίος τηρεί – καιρό τώρα – σιγή ιχθύος και το πόρισμά του θα έχει βαρύνουσα σημασία, αφού πρόκειται για το μόνο επίσημο κρατικό λειτουργό, που θ’ αποφανθεί για τις συνθήκες θανάτου του κοριτσιού από την Πάτρα, στο Νσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Από την «Εκθεση Μπουζιάνη» θα εξαρτηθεί – μέσα στο προσεχές δεκαήμερο – και η εκκρεμής αίτηση αποφυλάκισης της 33χρονης, η οποία θα την συνεκτιμήσει και με τη βοήθεια των τεχνικών συμβούλων της υπεράσπισης θα κομίζει πραγματικούς λόγους που αυτή μπορεί να γίνει δεκτή.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου σε Δήμητρα: «Άμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα» έλεγε στην αδερφή της