ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση «revenge porn» στο Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε 38χρονος για εκβιασμό με ακατάλληλο βίντεο

Υπόθεση «revenge porn» στο Αγρίνιο
Η νεαρή φέρεται αρχικά να του έδωσε μικρό χρηματικό ποσό αλλά αυτός δεν σταμάτησε τον εκβιασμό και η 22χρονη έσπευσε στην Αστυνομία που προέβη σε άμεση σύλληψη
Pixabay

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Αγρινίου ένας 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία 22χρονης ότι την εκβίαζε ότι θα δημοσιοποιήσει βιντεοσκοπημένο ερωτικό υλικό.

Ο 38χρονος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο (7/5) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου μετά από καταγγελία που έκανε μια 22χρονη γυναίκα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για «ληστρική εκβίαση». Κατηγορείται παράλληλα για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Σύμφωνα με το agrinionews, ο άνδρας -με τον οποίο διατηρούσε δεσμό η 22χρονη- φέρεται να βιντεοσκόπησε ερωτική τους συνεύρεση και στην πορεία να χρησιμοποίησε το υλικό για να την απειλεί και να την εκβιάζει με σκοπό να της αποσπάσει χρήματα.

Η νεαρή φέρεται αρχικά να του έδωσε μικρό χρηματικό ποσό αλλά αυτός δεν σταμάτησε τον εκβιασμό και η 22χρονη έσπευσε στην Αστυνομία που προέβη σε άμεση σύλληψη. Την Κυριακή, ο 38χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και χθες πέρασε το κατώφλι της Ανακρίτριας για να απολογηθεί.

Κρίθηκε στη συνέχεια προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή και οδηγήθηκε στη φυλακή.