ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Εξώδικο στον Μάνο έστειλε η Πισπιρίγκου – Τον κατηγορεί και για τα sms που αντάλλασσαν

Πάτρα: Εξώδικο στον Μάνο έστειλε η Πισπιρίγκου – Τον κατηγορεί και για τα sms που αντάλλασσαν
Ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου.
INTIME

Εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη, από τις φυλακές Κορυδαλλού απέστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία της κόρης της, με το εξώδικο που απέστειλε στον κ. Δασκαλάκη, του γνωστοποιεί ότι είναι κρατούμενη και δεν μπορεί να ασχοληθεί με τα μνήματα των παιδιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ρούλα αφήνει αιχμές ότι ο εν διαστάσει σύζυγό της κάνει τη ζωή του, χωρίς να δείχνει ενδιαφέρον για τους τάφους και πως θα έπρεπε να μεριμνά για τη φροντίδα τους. Έτσι, τον καλεί να μεταφέρει την ευθύνη στην αδερφή της, Δήμητρα, εάν δεν μπορεί ο ίδιος.

Για τα μηνύματα που αντάλλαζαν

Στο ίδιο εξώδικο, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρεται στο θέμα του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο έχει κρατηθεί από τις Αρχές στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Όπως ισχυρίζεται, ο αριθμός του τηλεφώνου της ανήκει σε οικογενειακό πρόγραμμα, το οποίο είναι στο όνομα του Μάνου Δασκαλάκη και ο ίδιος έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς της κινητής τηλεφωνίας.

Η Πισπιρίγκου σημειώνει πως ο κ. Δασκαλάκης με αυτό τον τρόπο γνωρίζει ποιες κλήσεις έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα. Τον κατηγορεί ότι τις διοχετεύει σε δημοσιογράφους για να κοινοποιούν τα τηλεφωνήματα και τις συνομιλίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ενοχλούν συγγενικά και οικεία της πρόσωπα.

Όπως αναφέρει, ζητά να μεταφερθεί ο αριθμός στην αδερφή της.

Το κοινό μυστικό για την Ρούλα Πισπιρίγκου - Τι ήξεραν και δεν τολμούσαν να πούνε;

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παραμένει κρατούμενη στον Κορυδαλλό, με την κατηγορία ότι δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα.

Τις τελευταίες ημέρες, ήρθαν στο φως μηνύματα της κατηγορουμένης τα οποία αντάλλαζε με τον εν διαστάσει σύζυγό της και την αδερφή της.

Το κοινό μυστικό - Ποιοι ήξεραν και τι;

Tόσο ο Μάνος Δασκαλάκης, όσο και η Δήμητρα Πισπιρίγκου γνώριζαν κάτι για την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά ποτέ δεν αποκάλυψαν σε κανέναν, όπως φαίνεται από τα μηνύματα που ήρθαν στην δημοσιότητα. Το ίδιο γνώριζε και η μητέρα της Ελένη.

Ποιο είναι αυτό; Ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου χρόνια τώρα δεν «ήταν καλά». Από τα λεγόμενα των πιο στενών της συγγενών, προκύπτει ότι ήταν ένας ιδιόρρυθμος χαρακτήρας με εξάρσεις και με συναισθηματικές μεταπτώσεις, χειριστική με αυτοκαταστροφικές τάσεις.

Aν και όλα αυτά αποδεικνύονται από τα λεγόμενα της μητέρας και της αδερφής της αλλά και του συζύγου της, γιατί κανείς από αυτούς δεν μιλούσε; Γιατί μέχρι να αποκαλυφθούν τα μηνύματα, όλοι μιλούσαν για την Ρούλα με τα καλύτερα λόγια; Την απάντηση στο ερώτημα αυτό δίνει η ψυχολόγος κ. Κανδαράκη.