ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα - Νέες αποκαλύψεις: Αφού σκότωσε τη γυναίκα του ο 55χρονος ζήτησε… χάπια για την πίεση

Καβάλα - Νέες αποκαλύψεις: Αφού σκότωσε τη γυναίκα του ο 55χρονος ζήτησε… χάπια για την πίεση
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Πηγές του Δήμου Νέστου μετά την οικογενειακή τραγωδία

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το αποτρόπαιο έγκλημα στην Καβάλα – Ο δράστης φοβόταν μην πάθει εγκεφαλικό μετά τη δολοφονία και τηλεφώνησε σε γιατρούς

Αποκαλυπτικός ήταν, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Μάνος Βονικάκης, συνήγορος των συγγενών της άτυχης φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, στις Πηγές Νέστου, στην Καβάλα.

Ο δικηγόρος, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο καθ' ομολογίαν δράστης, τέσσερις ώρες μετά από την δολοφονία, ενώ βρισκόταν ακόμη κλεισμένος με την σορό της γυναίκας στο φαρμακείο και υποτίθεται, σύμφωνα με την δική του εκδοχή, ότι ήθελε να βάλει τέλος στην ζωή του, πραγματοποίησε δύο κλήσεις σε γιατρούς, αναζητώντας συμβουλές και ιατρική βοήθεια, καθώς είχε ανεβάσει πίεση.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Βονικάκης, στις 17:00 φέρεται να σκότωσε την Άιντα, γύρω στις 21:00 έγινε το πρώτο τηλεφώνημα σε γιατρό, που δεν απαντήθηκε για τυχαίο λόγο και στις 21:02 έγινε νέα κλήση σε γιατρό και τότε ζήτησε να του υποδειχθεί ποιο χάπι να πάρει, καθώς είχε ανεβάσει πίεση και φοβόταν ότι θα υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο!

Ακόμη, όπως ανέφερε ο συνήγορος: «σήμερα λάβαμε αντίγραφα της δικογραφίας και έχουμε μία πλήρη εικόνα, η οποία δεν απέχει από μαρτυρικές καταθέσεις και στοιχεία. Πρόκειται για ένα προμελετημένο έγκλημα».

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, θα καλέσει τις δύο γιατρούς ως μάρτυρες, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον δράστη, ως ήρωα του κακού και τόνισε πως η μετάνοιά του είναι προσχηματική.

«Ο άνθρωπος αυτός από τη δικογραφία έχει καθαρό ποινικό μητρώο. Έρχεται η δική μας σειρά να αποκαλύψουμε στον κ. Ανακριτή, πως πέντε γυναίκες, πέντε πρώην σύντροφοί του φερόμενου ως δράστη έχουν κακοποιηθεί απο τον δράστη και μάλιστα μία εξ αυτών αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει», ανέφερε ο κ. Βονικάκης.

Όπως τόνισε, μεταξύ των γυναικών αυτών, είναι η μητέρα του πρώτου παιδιού του, που ο δράστης έχει αναγνωρίσει, μια πρώην σύντροφος του από την Καβάλα, μία πρώην σύντροφος του από τις Σέρρες και μία πρώην σύντροφος του από την Αθήνα, λέγοντας πως όλες τους θα καταθέσουν για όσα βίωσαν από την κακοποιητική συμπεριφορά του συζυγοκτόνου.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1:

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: Συγκλονίζει μάρτυρας που είδε τον 55χρονο να δολοφονεί την Άιντα - «Ήταν σε κατάσταση αμόκ»

Καβάλα: Κυανόκρανος με εκπαίδευση ο 55χρονος - «Είχε μάθει να σκοτώνει», λεει μάρτυρας