ΕΛΛΑΔΑ

Οι τελευταίες συνεντεύξεις του Δάκη: «Μου είχαν δώσει έξι μήνες ζωής» (video)

Οι τελευταίες συνεντεύξεις του Δάκη: «Μου είχαν δώσει έξι μήνες ζωής» (video)
Οι τελευταίες συνεντεύξεις του Δάκη, όπου είχε μιλήσει για την καριέρα του, αλλά και για τη μάχη του με τον καρκίνο
Facebook: ΔΑΚΗΣ - Official

Οι τελευταίες συνεντεύξεις του Δάκη, όπου είχε μιλήσει για την καριέρα του, αλλά και για τη μάχη του με τον καρκίνο

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά την είδηση του θανάτου του Δάκη. Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία τους τελευταίους μήνες. Πρόσφατα, μάλιστα, ο Τάκης Σαγιώρ είχε αναφέρει πως είχε μείνει μόνο 42 κιλά.

Η τελευταία συνέντευξη του Δάκη, ήταν στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και την Ρένα Μόρφη και είχε μιλήσει για το πως δημιουργήθηκε το γνωστό σε όλους όνομα «Δάκης», αλλά και για την καριέρα του.

«Το πραγματικό μου όνομα είναι Βρασίδας Χαραλαμπίδης. Από το Βρασιδάκης. Στη μητέρα μου δεν άρεσε καθόλου το Βρασίδας. Έτσι έμεινε το Δάκης. Όταν ήρθα εδώ και πήγα στην Minos για τον πρώτο μου δίσκο, μου λέει ο πατέρας Μίνος πως σε λένε; Λέω Δάκη. Το επώνυμο; Χαραλαμπίδης. Άσε μου λέει αν τραγουδούσες ρεμπέτικο είναι ότι πρέπει, κρατάμε το Δάκης»

Ο Δάκης είχε εμφανιστεί λίγους μήνες πριν στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στην περιπέτειά του με τον καρκίνο.

«Όταν με ενημέρωσαν πως έχω καρκίνο δεν φοβήθηκα. Μου είχαν δώσει έξι μήνες ζωής… Εντάξει, πέρασαν τρία χρόνια», είπε ο Δάκης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προέλευση του καλλιτεχνικού του ονόματος:

«Το όνομα μου είναι Βρασίδας Χαραλαμπίδης. Όταν πήγα να υπογράψω το πρώτο μου συμβόλαιο, μου λέει ο κ. Μάτσας «άστο! Αν τραγουδήσεις ρεμπέτικο, εντάξει. Αλλά άστο… Δάκης.

Είμαι 57 χρόνια στο τραγούδι, μισό αιώνα και 7 χρόνια κρατάω μικρόφωνο… Χωρίς αυτό δεν ζω. Είμαι 77 χρονών και καμαρώνω για αυτό που είμαι», είχε πει.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων