ΕΛΛΑΔΑ

«Ο Δάκης έδωσε γενναία μάχη, πρόλαβα να του πω πόσο τον αγαπώ»: Συγκινεί η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα

«Ο Δάκης έδωσε γενναία μάχη, πρόλαβα να του πω πόσο τον αγαπώ»: Συγκινεί η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα
H Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα η οποία και γνωστοποίησε τον θάνατο του Δάκη μίλησε για τον επί 34 χρόνια φίλο της
Twitter

H Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα η οποία και γνωστοποίησε τον θάνατο του Δάκη μίλησε για τον επί 34 χρόνια φίλο της

Το πόσο δύσκολο είναι να αποχαιρετάς τον κολλητό σου φίλο επί 34 χρόνια μίλησε το πρωί της Δευτέρας η Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα η οποία ήταν και αυτή που έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του Δάκη, την Κυριακή.

Όπως είπε στην ΕΡΤ «πρόλαβα και τον αποχαιρέτησα το Σάββατο, του είπα πόσο τον αγαπώ. Λίγες ώρες αργότερα έσβησε και ξεκουράστηκε» είπε για τον Δάκη προσθέτοντας ότι ο τραγουδιστής «έδωσε γενναία μάχη 4,5 χρόνια» με τον καρκίνο.

Η Λουκίλα Καρρέ-Πλέσσα θυμήθηκε ότι η σχέση της με τον Δάκη «ξεκίνησε από έναν παιδικό έρωτα, τον κάλεσα στην πρώτη μου ραδιοφωνική εκπομπή, έκτοτε κολλήσαμε και μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν το αδερφάκι μου».

Μιλώντας για τον καλλιτέχνη Δάκη είπε ότι «μπορούσε να τραγουδήσει τραγούδια σε πολλές γλώσσες, τραγουδούσε αραβικά σαν Αιγύπτιος, βραζιλιάνικα σαν Βραζιλιάνος κτλ.» ενώ για τον άνθρωπο Δάκη είπε ότι «ήταν ένας ευγενής άνθρωπος, έξω καρδιά. Πρώτα έλεγε ναι θα έρθω στη συναυλία και μετά ρωτούσε για το ποιοι άλλοι θα συμμετέχουν, πόσα τραγούδια θα πουν κ.α. Ήταν ακομπλεξάριστος όπως οι πραγματικά μεγάλοι που δεν βασίζονται στην ίντριγκα».

Θύμισε, μάλιστα, ότι «το επίπεδο του Δάκη φάνηκε από όταν είπε ευχαριστώ στον Πλέσσα παρά το γεγονός ότι τον «έκοψε» τρεις φορές επειδή τον έκανε να βελτιώσει το σίγμα και το ρο και να μελετήσει ξανά».

Η κυρία Καρρέρ-Πλέσσα αποκάλυψε, τέλος, ότι υπάρχει ένα ανέκδοτο τραγούδι του Μίμη Πλέσσα με τίτλο «Πυξίδα» που έχει ερμηνεύσει ο Δάκης: «Ξεκίνησε και τελείωσε με τον Μίμη Πλέσσα που ήθελε την τελειότητα και λατρευόντουσαν μέχρι τέλους».

Η σχέση που είχε η οικογένεια Πλέσσα με τον Δάκη μετρούσε πολλά χρόνια και πολλά συναισθήματα με την σύζυγο του μεγάλου συνθέτη να λέει στον ΑΝΤ1 ότι «επί 35 χρόνια κάθε πρωί έπινα τον καφέ μου και μιλούσα για 1- 1,5 ώρα μαζί του. Σε ό, τι και να ζητούσαμε ήταν κοντά μας, όπως και εμείς σε εκείνον».

Όσο για το διάστημα από την ημέρα της διάγνωσης του Δάκη με καρκίνο είπε «όταν το μάθαμε εγώ πείσμωσα να γίνω η γιατρός της ψυχολογίας του. Ενώ οι γιατροί είπαν ότι έχει 3 μήνες ζωής, εγώ του έδινα πλάνο για 6 μήνες» προσθέτοντας ότι «το 2018 του είπα θα έρθεις να τραγουδήσεις στο Ηρώδειο για το Μίμη και εκείνος μου είπε "μα θα ζω έως τότε"».

Σχετικές ειδήσεις